【週日屌猁】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCXIII

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
我發現遊戲台班撚屌有視障
我放大紅字埋都仲要問炸彈人孖寶賣左未

炸彈人孖寶賣左未?

今晚玩唔玩CS?

今晚不了, 有野要做

Ok! 如果聽朝仲掛八號,你玩唔玩到?

聽朝應該OK GE, 12點仲掛緊就唔洗返

搵埋保SIR,路CHING

飛雞周圍飛陪唔到個女

個女幾大?

所以都要老婆間唔時陪下
過幾年就更加飛唔到
所以呢啲野唔駛諗

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

使唔使牙,六歲妺妺仔就已經諗住第時收做sp

過多十年我都係三十幾碎姐 宜家攞定籌差吾多啦
我發現遊戲台班撚屌有視障
我放大紅字埋都仲要問炸彈人孖寶賣左未

炸彈人孖寶賣左未?

今晚玩唔玩CS?

今晚不了, 有野要做

Ok! 如果聽朝仲掛八號,你玩唔玩到?

聽朝應該OK GE, 12點仲掛緊就唔洗返

搵埋保SIR,路CHING

家貧 屋企冇電腦玩吾到

飛雞周圍飛陪唔到個女

個女幾大?

所以都要老婆間唔時陪下
過幾年就更加飛唔到
所以呢啲野唔駛諗

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

我驚我個女14歲就比啲mk破左喇
買定碌假鳩比個女自己破自己好過
包皮一走摩狗就會買belotti

個女幾大?

所以都要老婆間唔時陪下
過幾年就更加飛唔到
所以呢啲野唔駛諗

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

帶佢踩多d單車

個女幾大?

所以都要老婆間唔時陪下
過幾年就更加飛唔到
所以呢啲野唔駛諗

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

報定警拉路 ching 衰十一

所以都要老婆間唔時陪下
過幾年就更加飛唔到
所以呢啲野唔駛諗

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

On9 你地中學未夠18刀已經扑野啦
手足個女6歲就日日睇住老母罰老豆跪玻璃
家庭觀念會唔會太扭曲

E個真。而家唔陪。

第時個女你想陪都冇得陪

第時我幫你陪佢

禾中學男校
毒撚
石永泰

第時我幫你陪佢

禾中學男校
毒撚

你依家有有錢女咪得囉...

第時我幫你陪佢

禾中學男校
毒撚

不過你宜家刀已經係人生然家啦

第時我幫你陪佢

仲系青頭仔

+1
平時自己ff有女 其實毒撚有苦自己g
手足個女6歲就日日睇住老母罰老豆跪玻璃
家庭觀念會唔會太扭曲

仲系青頭仔

+1
平時自己ff有女 其實毒撚有苦自己g

點似得普蛇又食自助餐

Rich到 成世仔最威食過放題咋
收工

屌你啦
我呢啲叫尊重老婆

Ching老婆有無好似禾仔老婆送咖啡機比你

送左騰條俾佢

禾仔收唔到老婆禮物即刻跌watt了

今年睇死佢英超入唔到十球

場撚場唔係隱形就越位
十腳波都唔知射唔射到啦

爺爺契仔黎

下十季入0球都可以j返一季入19球同雙雙

屌你啦
我呢啲叫尊重老婆

送左騰條俾佢

場撚場唔係隱形就越位
十腳波都唔知射唔射到啦

爺爺契仔黎

雲加啲英撚契仔全部都係垃圾
路狗屌你

乜牙 呢到我地頭 你唔好咁串喎

利物浦贏硬

送左騰條俾佢

場撚場唔係隱形就越位
十腳波都唔知射唔射到啦

爺爺契仔黎

雲加啲英撚契仔全部都係垃圾

幾m 買返黎仲想點

屌你啦
我呢啲叫尊重老婆

送左騰條俾佢

場撚場唔係隱形就越位
十腳波都唔知射唔射到啦

爺爺契仔黎

下十季入0球都可以j返一季入19球同雙雙

又口出狂言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞