【週日屌猁】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCXIII

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
老母煮黑暗料理

有冇圖

食哂了
豆腐同鯪魚肉碎攪碎撈埋半蒸半煎
就咁放舊鯪魚肉係豆腐上面蒸再落滾油咪好

LIKE THIS?

大家玩CS 定CSGO?
細個放學成日陪D MK同學去網吧打CS
死十次都殺唔到一個

csgo

天日唔洗返工一齊玩OK?

睇下部電腦點先牙,依排太熱玩玩下會自己熄機,要開冷氣加用風扇吹先得,不過依兩日熱到咁整都玩唔到。所以要聽日試下得唔得先

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

我夜晚係樓下陪保安嘆冷氣咋

做保安

死十次都殺唔到一個

csgo

睇下部電腦點先牙,依排太熱玩玩下會自己熄機,要開冷氣加用風扇吹先得,不過依兩日熱到咁整都玩唔到。所以要聽日試下得唔得先

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋
老母煮黑暗料理

有冇圖

食哂了
豆腐同鯪魚肉碎攪碎撈埋半蒸半煎
就咁放舊鯪魚肉係豆腐上面蒸再落滾油咪好

LIKE THIS?

做咩係嘔吐物上面放隻咸蛋
發現好多手畜對我有誤解

聽朝玩唔玩CS?

唔知部電腦點,依排成日過熱自動熄機

抵啦
走數呀啦

死十次都殺唔到一個

csgo

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋

今晚落完雨啲石壆應該凍冰冰
發現好多手畜對我有誤解

聽朝玩唔玩CS?

有沒手足教我打CS

牙milk好勁 不過佢90後黎

都話佢係10後
佢係比較早熟既小朋友

發現好多手畜對我有誤解

聽朝玩唔玩CS?

有沒手足教我打CS

豬sir係學堂有無學過開槍牙 有應該easy啦cs

死十次都殺唔到一個

你都好Mk 啦

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋

打風仲涼涼地好爽

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋

打風仲涼涼地好爽

咁中意玩地板 果然係ipad愛好者
Official: Martin Atkinson will take charge of this Sunday's Premier League away game at Anfield between Liverpool and Arsenal.

Arsenal's record in the Premier League when Atkinson has been the referee:

Won: 17
Drew: 6
Lost: 12
Yellow cards: 59
Red cards: 6

死十次都殺唔到一個

csgo

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋

屌你老母,D廢老投票搞到大堂唔撚安冷氣

你地唔會長開冷氣咩

電費好貴 撥扇ja

高尚屋宛有保安大堂冷氣
Me 訓路邊馬路咋

打風仲涼涼地好爽

咁中意玩地板 果然係ipad愛好者

你依d有錢型棍食女mk 見女就屌,俾u 撚刀駁5到了
收工

DO 緊乜

Vtc 安排實習

yes
BREAKING: Davinson Sanchez having a medical ahead of his club record move to Tottenham #SSN
Official: Martin Atkinson will take charge of this Sunday's Premier League away game at Anfield between Liverpool and Arsenal.

Arsenal's record in the Premier League when Atkinson has been the referee:

Won: 17
Drew: 6
Lost: 12
Yellow cards: 59
Red cards: 6

艾堅遜即係可以買阿狗然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞