【週日屌猁】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCXIII

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
Asensio
開始覺得我地山齊士無遞tranfer request好抵錫 決定迷山一日
開始覺得我地山齊士無遞tranfer request好抵錫 決定迷山一日

交request只係代表冇得收loyalty bonus
球員想唔想轉會唔洗遞紙都可以好清楚

朝早大雨到痴線但刀閪要返工

淋雨唔緊要 最緊要有工番呀

多謝誠哥

清8 號波刀要返工牙?

佢好似做酒店 8號應該要照番

侍應

邊間酒店牙,去搵清食飯

又想撚禾

book 左下星期一去renaissance harbour view 食buffet,有冇清食過好唔好食?
D 條款十足十fm 買人咁
D 條款十足十fm 買人咁

今集向D大球會買人都唔可以分期
停一日工第二日d野ot 都做唔晒
賣人未牙
Asensio

疤狗連買法比果30m都要分4年定5年
真係乞e到

交request只係代表冇得收loyalty bonus
球員想唔想轉會唔洗遞紙都可以好清楚

屌咁反山算了

多謝誠哥

清8 號波刀要返工牙?

侍應

邊間酒店牙,去搵清食飯

又想撚禾

book 左下星期一去renaissance harbour view 食buffet,有冇清食過好唔好食?

咁貴冰食得起

book左星期一夜晚人頭578加一,不過有8折

多謝誠哥

清8 號波刀要返工牙?

侍應

邊間酒店牙,去搵清食飯

又想撚禾

咁貴冰食得起

可以買overcooked比大家了
迪布治free走未
迪布治free走未

好似可以收番1m
迪布治free走未

好似可以收番1m

咁主席幾時清到

侍應

邊間酒店牙,去搵清食飯

又想撚禾

咁貴冰食得起

可以買overcooked比大家了

你地成班rich 子

侍應

邊間酒店牙,去搵清食飯

又想撚禾

咁貴冰食得起

成年矛食過buffet了

依家d buffet 越來越貴
我發現遊戲台班撚屌有視障
我放大紅字埋都仲要問炸彈人孖寶賣左未
屌定大交合老母

炸彈人孖寶賣左未?

炸彈人孖寶賣左未?

佢地係tg問我
我賣左隻炸彈人比個絲打
幾靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞