【週日屌猁】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCXIII

1001 回覆
24 Like 38 Dislike
終於有外戰
分身reported

Most expensive transfers this summer in the Premier League. Thirteen fees £30m+. (Source: Guardian)

激嬲左條on9
終於有外戰

有無link

激嬲左條on9

夠唔夠抽?

激嬲左條on9

個agger路本身弱撚智
又煩又唔好笑

激嬲左條on9

條友同車狗個哥狗一樣咁真心上連登

激嬲左條on9

夠唔夠抽?

迷贊黨每個都有女同可以1打10

激嬲左條on9

條友同車狗個哥狗一樣咁真心上連登

終於有外戰

有無link

出去搵痢狗隨機開火
屌奶星牙又開戰=.=
有咩戰
打邊隊
屌奶星牙又開戰=.=

快d找數平息件事啦
有咩戰
打邊隊

等你開
有咩戰
打邊隊

等你開

出面有啦
有咩戰
打邊隊

等你開

出面有啦

聽日出黎打過啦
屌奶星死阿狗你改個咁既topic 係咪想俾人屌?
點解onlinestore買第2作客無得揀印基佬

本身冇預佢
now.com體育】前鋒盧卡古加盟曼聯後,在2場英超轟入3球,表現非凡,更引起2大英超傳奇射手亨利和舒利亞爭論。

前阿仙奴射手亨利(Thierry Henry)早前批評盧卡古(Romelu Lukaku)的走位和控球,認為他應該更多主動走位,令自己身處更好的接應位置,也為隊友提供更多傳球選擇。

不過,前紐卡素兼英格蘭隊長舒利亞(Alan Shearer)近日就大唱反調,更認為如果盧卡古聽取亨利的意見,只會令自己失去最強一環。舒利亞表示:「有人批評他的串連工作做得不好,但他不是這種球員,是一名入球者,要在禁區附近。任何指射手要墮後做串連的說法,我都不同意。」

舒利亞又指,「紅魔」陣中已經有很多創造型球員,盧卡古這位9號仔只需做好入球的本份:「曼聯有足夠的創造力,前場有速度和活力,而且他們已有足夠信心去突破。」

亨狗

next post topic : 教訓廢中

本身冇預佢

Yes

再下個topic呢?

再下個topic呢?

歐霸見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞