港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救(2)!

232 回覆
30 Like 2 Dislike
奇就奇怪,成場咁多人冇理由全部滅晒聲,平時都總有一兩個爆下料
個男仔人緣應該好差
我冇話自己會咁做,我有自知之名,知道性騷擾界線喺邊

想講其實入大學報status再報扑嘢stage係好基本,當然唔係話大家都做=件事正常,但係個個bama都會咁問仔女,如果唔舒服其實可以唔join傾計,如果係好既爸媽自然會照顧有特別需要既人。但係事後用黎做人格證供就未免太痴線。

如果覺得open咁傾sex係唔正常、唔禮貌、唔尊重既,思想算落後喇掛
照班人邏輯佢地係見女仔俾人姦就話人著得少抵死嗰啲人嚟
定撚咗想推翻你咪繼續上訴
唔尊重核突還唔尊重核突
你可以道德上屌佢但唔可以屈佢刑事
咁我都冇屌過佢刑事
邊個知呀
佢講呢啲嘢,剩係對佢觀感唔好啫
其實一個大學新生有機會唔係知好多野,可能見到班人坐低左傾計想join埋一份,都未必估計到係傾sex talk掛,定ocamp 傾計一定係sex talk ,我想講總有一d比較白紙既大學新生姐
律師費係咪你俾?
人哋成家傾家蕩產俾請律師
我當年都係A0 0stage咁聽晒啲人講中學有幾精彩…

我覺得唔應該定性佢係想講鹹濕野既,但係sex、性取向野、同其他人相處(浪漫地)等都從來冇人喺中學教過,如果有識得帶既師兄師姐打開話題去傾呢啲野,雖然當下覺得只係八卦/貪玩,但係都對個人成長有好大幫助。
係hku nursing page打下名應該都巢到個幾條女
你懷疑可以告, 但要有証據先告得
依家就係條女呃左D差佬 有時間証人
認人又快, 過程又工整, 咁就入局?

你就係好似D 地鐵女女,抓到人偷拍你底底, 你先告人啦
而家女事主有證據先告到 只係不足
不足同鳩捉係2樣野, 你要分得好清楚
女仔係後面俾人摸,之後聽人講係一個金髮,身高外型似鄧同學既人, 之後去認人好快認到, 差佬先入佢罪要告佢

但鄧同學唔係現場

依D叫鳩捉

不足係鄧同學有摸, 女主角唔知係佢摸, 認唔出係佢摸, 依個叫不足
事實黎
好心個咸濕仔谷精上腦就去叫雞啦
走去搞freshman
天理何在,全部都走得甩
CLS
你落到club會唔會理邊個非禮咗邊個?
搞手更加會冷處理算
一陣愈爆愈多嘢下屆無得搞做千古罪人
件事其實好容易估
果兩條女落口供果時班狗問佢地認唔認到人
果兩條女答認到 跟著個部門主管就比哂d料大sir睇 覺得兩條女會認到人 拿拿臨做少d野 連另外兩個差唔多款既金毛都唔駛查 快d close file就send哂d料比律政司 點知到認人果日認幾次都認唔到 跟著班狗就比兩條女過左棟 比班大sir屌緊
鳩屈無成本 依家女人真係可以玩晒
冇計㗎!上得山多終遇虎今次哩單畀人屈唔好話圈內人,連朋友都冇出嚟幫佢人格講吓好說話 鄧同學下次唔好再問啲女人☕️有冇扑過嘢,想唔想3P,到真.出事就冇人幫收儉下實有女屌希望佢快啲走出陰影
軒軒殺人屋同呢兩個閪婆幾時先收皮
呢一個係盲點,如果有fd都知你為人係點,有冇做啲fd都心裡有數,佢話呢件事令佢冇晒fd,咁即係佢啲fd都認為佢係咁嘅人,定係佢自己疏遠人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞