港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救(2)!

232 回覆
30 Like 2 Dislike
仲要最好笑嘅係 就算女人真係有啲嘢做錯
總係會有啲男人喺度盲目咁護航
真係好撚可悲
上個post有人問走咗堂,係咪都可以俾人告強姦

用呢個case個邏輯:
假設上堂時間係9點-10點
有cctv影到你9點前走,但9點55翻咗黎學校
同班同學有幾條女夾埋話見到你有上堂
仲強姦埋佢哋

你已經俾人拉撚咗上庭,然後你既不在場證明就係因為有5分鐘可能犯案時間而不被接納。

好彩既咪班上面有人同你差唔多打扮
個官話未能準確認出係你 判冇罪
唔好彩你已經成為咗性罪犯坐緊

講真,係自己都未求證清楚就指控人既時候都唔算老屈係咩?
搞大個女仔?
辯方可以提出大把疑點啦
唔好講到咁兒戲先得嫁
識玩,扮自殺然後做精神評估,拎張精美白卡順手要條女比精神損失費
講左咁耐知道係邊兩個女仔未?
圍內啲人一定知
出嚟啦兩個縮頭烏龜西女人
你咪提出囉
你都已經俾A同X 2條臭雞老屈完搞到社死啦
宜家呢單嘢就係咁兒戲

A同X 2條臭雞老屈-->兒戲
軒軒狗公 未fact check就搞大咗-->兒戲
大小傳媒未fact check未審就通哂天-->兒戲
狗同DOJ 亂9咁檢控-->兒戲
另外有樣冇咁客觀嘅野想提出
好多性罪犯出席法庭嗰陣會左遮右掩

但鄧同學個表現都係光明正大咁
同上次俾差佬老屈非禮阿婆個後生仔一樣
依家咪係多數人相信男事主冇做
咁都唔夠咩
點解要sor
港女睬你都傻

屈人完全冇後果
唔係話冇晒家產咩
推到條女內疚
佢會咁樣問嘢㗎?
係咪真㗎?
你識佢?
呢單嘢而家同緊全香港講
女人想造邊個直接老屈就可以
叫男人點敢再出街
喂咁我做咩冇啦啦要有一大段時間俾人以為係非禮犯?
做咩要拎舊錢打官司?做咩要停學搞到畢唔到業?
仲未計呢段時間嘅精神壓力對事主其實可以造成永久傷害
點都好
唔好喺香港起佢地底
唔好喺香港騷擾佢哋屋企人
呢啲嘢喺香港犯法㗎
真係爽,
見對自己不利,就即刻改口供唔唔記得
完美轉身
你睇下隔離post仲有幾句狗公獨醒撚幫A同X 2條未出樣既臭雞護航就知

好大程度上男事主會社死就係有呢班反社會既獨醒撚喺到「法庭話佢冇罪唔代表佢冇做喎」

判埋冇罪都要覺得男事主有可能係非禮犯,就係男事主會社死既原因
比啲女話埋一份仲要話「好」
真係垃圾到諗起都想嘔
冇追開,想問吓點解有不在場證據,都要坐幾個月
所有嘢都要圍住個女仔 仲要咩都就撚晒個女仔
其實呢啲人真係好撚自私
妨礙司法公正 因為改口供
依啲人真係扭曲曬無罪假定嘅原意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞