你哋唔好屈2位女事主,佢哋告錯/告唔入人,唔代表佢哋係加害者

205 回覆
142 Like 1220 Dislike
而家令鄧同學受害係:

傳媒開全名
網民未審先判

2位女事主係真心覺得被非禮而提告,大家唔可以將情緒投射晒女事主度,話佢哋係加害者

呢個言論係極危險
https://lihkg.com/thread/3690894/page/1

樓主:【鄧晧然事件】法庭判咗無罪,唔代表無做過
法庭判咗被告無罪,唔代表兩隻臭雞無屈人
法庭冇禁止開名 傳媒咪開名囉
你睇多次事主打嘅個篇野先..
你唔認錯人鄧同學洗受罪!?
我發覺真係好On9
永遠發生咩事都好
總會有啲好似樓主呢啲咁嘅冚家剷
喺到唱反調 喺到死雞撐飯蓋
法院判咗冇罪但係唔代表冇做過?
即係點呀?否定香港司法體系呀?
"甚至我係俾人拉完我先知當晚佢哋玩過咩game,而奇怪嘅係女事主同嗰個女證人竟然喺認人程序之中認到我。" from 隔離post

屌你老母亂鳩咁認人 累人全家跟住話而家佢地都係受害者?

屌你老母臭閪啦樓主
要知道警方同律政司比原告啲咩資訊
先知係邊環出問題
係原告
警方
律政
法庭定
被告
大把空間做手腳
如果件事係真
條女咁撚慘俾人非禮
而家仲未捉到兇手喎
繼續叫d差佬查落去囉
你話你真係俾人摸丫麻
個fd A又實牙實齒話見到有個男人摸佢
邊可以放過個兇手架
定本身尻屈衰左唔撚敢堅持落去搵根本唔存在既兇手呀?
你咁講都啱

但公平d ,鄧同學無辜受害咗一次,又想女事主無辜受害嗎?搵齊證據先啦
我發覺真係好On9
永遠發生咩事都好
總會有啲好似你咁,以氣用事,覺得事情永遠得一個角度
總覺得自己係真理
女權撚急了
搞到人地社會性死亡,臭雞就可以拎貞節牌坊咁著數?
你呢個係網民連登post
唔係法庭證據內容

咁你都信晒100%就唔值得討論啦

咁女事主有原因揀佢,如果原因係對男事主不利,又會講嚟既

諗野唔好太單一

快d開多10幾個post 引戰啦屌你老母,
你知唔知自己講緊乜
繼續叫d差佬查落去囉

可能人地做緊呢

你就一味FF人地係大惡人臭雞,屈鳩人
原告本身連發生過都唔知
就聽A講就走去告被告
仲要無證無據都照走去屈
誓要釘死被告為止
咁都唔算加害者
你真心on撚9
你完全演繹左 強詞奪理 公就你輸 字就我贏
啲人係有舖癮 鍾意開埋啲on9 post比人屌全家

咁大個人 上個網都要比人屌到尊嚴都唔要
你睇多次鄧同學篇野先
佢連不在場證明都有埋

其實呢d 睇一睇cctv 已經解決到既事,點解唔係學校內部調查清楚先??
點會,好make sense wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞