你哋唔好屈2位女事主,佢哋告錯/告唔入人,唔代表佢哋係加害者

205 回覆
142 Like 1220 Dislike
又真係次次都俾條仆街搏到attention
Block鳩左佢先
認人嗰part點解釋,唔識得講唔係佢?

On9
可能條女真係有俾人摸 但佢地老屈左一個無辜既人呢單野唔洗計?
男事主冇玩過隻game既情況 認人既時候係憑乜野認得出係佢? 憑佢地對男事主印象不良?
中立撚真係好撚核突有證據既咪指證佢囉,又要無判完證明完自己清白又要比人質疑唔夠料唔等於無做過
所以又跌錢又無健康都係咁唔好彩啫
無人害男事主
覺得自己冤枉,真係蝕底咗俾人嘅
咪上訴再審囉
就係咁簡單
必須修改當前香港法律 將完全有利女性嘅法律公義(即me too 無後果)改為有後果。

第一,法官有責任就非禮案再作判定女方是否老屈
第二,判定是老屈後女方支付所有律師費及登報道歉
但容許女性上訴證明自己唔係老屈人
搞到人地成家破產情緒病發又關傳媒咩事
你咁計傳媒都係報導新聞 無錯到喎
根本佢唔亂告就唔會搞成咁
慣犯嚟

點解連登00後咁憎環保?
https://lih.kg/3680901
被告係咪開全名同樣跟本同案件無關架喎
而家d人屌緊既係 被告證明自己跟本唔係現場
點解受害人會講到被告非禮佢自己喎
咁男方依家有無罪先, 唔好答證據不足以起訴呢d 廢話
揸車冇心撞到人都要賠償
兩女有冇心屈人都好
鄧同學無論精神金錢時間名譽都係已經因佢地受害
點可以唔追討損失
明老屈事主有不在場證據 條女話係就係 好撚慘
屌你老母臭閪
實牙實齒話人有做過
點無辜法
你都係話好似,即係你都係屈人啦
你又點知 係 亂搵人報復
你100%肯定?
咁樣諗你心入裡個假設咪完滿d 囉

係真係假?你都唔care啦,你都係跟風向ja ma
提提你,你睇緊既原post,係男事主寫

你信晒?無諗過其他可能性?
所以咪話「好似」囉,我有實牙實齒咁咩

但係佢哋就真係屈人喇,人哋而家無罪釋放喎
又屈人打手?
今次係你屈我,你傷害人

我都要你社死
連登仔唔會聽,仇女,而家啱timing就條件反射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞