你哋唔好屈2位女事主,佢哋告錯/告唔入人,唔代表佢哋係加害者

205 回覆
142 Like 1220 Dislike
總之有發生過啦
你幫兩位事主兜乜春姐
佢地而家係老屈人 呢個係事實
果兩條臭西有無俾人非禮係第二件事
一件搞清一件啦柒頭
老屈完人 拍個蘿柚當無事發生
當事人俾人白眼 承受壓力呢啲野你唔撚講?
嘩 屌你老味你都幾撚好野架喎
對自己無利既野就輕輕帶過 不斷spin走
淨係識拎果兩條臭西有俾人非禮出黎講
但佢地老屈人又唔講?
淨係識將個波對俾傳媒同其他人?
認人果度 係咪又係傳媒同其他人認呀?
屌你老母 你真係垃撚圾
用下個腦啦屌
盲撐撐撚到個人 九唔搭八
告多幾個告到入為止
你同佢講都無撚腦
重衰撚過cctoy
無撚腦 淨係識講埋晒佢果啲既所謂既理性言論
最無腦 最唔理性 最on9就係由佢把口講出黎
原來而家香港係法律講佢無罪,公眾已經假定佢係加害者?
原來而家香港係行有罪推定😮
都同意嘅 等睇判案書
我都係新聞出佢清白我先知有呢件事,我仲好奇緊5月咁快Ocamp
我又真係唔明你講緊乜,可摸耳講清楚少少
今次條女精神有問題嗎
我覺得係明顯係呃人,同我覺得細女都係衰,有對立關係咩?

你邏輯零分?
駁唔到,就你中意啦
然後連登仔就會鬧個女方,屈個男院長性侵

係咪咁?
佢地而家係老屈人 呢個係事實

呢一句打後已經唔使睇

佢係有心先叫老屈,佢覺得鄧同學真係非禮佢佢先報警提告,咁唔係屈

你只係因為結果鄧同學無罪同埋佢篇長文就信晒而定呢個立場

你立場無錯,只係邏輯錯

佢告完,結果無罪,佢輸,唔代表佢係屈人係黑心係存心(亦唔代表唔係,當然)
你不斷講粗口,即係你都諗唔到論點駁我

你咁嬲,係因為公義,我欣賞,我明白

但思考下先
呢個咪公眾既問題,

點解公眾有呢個問題

咪傳媒有問題
你都係悶得滯唱反調啫
睇我新po啦

IG都大把人咁講

To 宜家鬧緊人臭雞既各位:如果最後真係搵到真正犯人,咁宜家鬧人係咪人二次傷害受害者
https://lih.kg/3691467
你理解能力係咪真係咁撚低?

我段野係講緊過往判無罪都可以有好多原因
簡單拎左一件多人聽過同理解既case做例子

你就剩係聚焦係精神有無問題呢點
理性啲
加咁多幻想就唔洗討論

唔關兩個女事主事?

認唔撚到人就唔好求其篤一件出黎告啦

佢地自己講嫁
梁官引述A的證供指,A依賴髮色、體型、身高、粉色上衣及背影作辨認,當時未有見到五官,亦承認晚上於客廳見到被告時未有認出,直至翌日看到被告的金髮及身高才「認出」。梁官續指,A所依賴的特徵並不是非常獨特的特徵,因淺粉組同組共有3男子皆是金髪且髮型相似,而翌日的水戰活動中亦只有被告穿著淺粉色上衣。梁官認為單靠背影辨認,法庭未能安心地確定被告就是涉案者,裁定控方未能舉證至毫無合理疑點,被告猥褻侵犯罪罪名不成立。

當場兩個女事主都唔確定兇手係被告
單靠背影髮型體型身高去估
重要翌日被粉紅色衫先「認出」

咁樣唔確定都照篤學被告出黎做兇手?
認錯人、 唔肯定就咁撚玩嘢報警,害撚死人,而且被人摸兩下就咁撚大反應,被人揸波揸西咪要殺人全家
有發生過咪屈左個人先
你講少左野喎

係比人粒完頭打 再做認人時搵條友篤佢係佢做
呢啲咪係一個決定影響人哋一世囉dllm
無傳媒唔洗打官司?
無傳媒會見到婆婆最後一面?
無傳媒會有錢醫返隻腳?
無傳媒佢老豆就唔會擔心搞到情緒病覆發?

人哋都以死明志 再spin就柒㗎啦
你都二次傷害緊被告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞