再開貼,澳門賭場管理層你問我答

618 回覆
13 Like 127 Dislike
生意仲好嗎
如果你係澳門讀大學 我真係收返果句澳讀大學未必係次一等

唔知你又覆?你上面好大聲話咁你就錯啦架喎 而家又好似啦?照返當年情況講你就收返埋啦 唔拎幾百年前仲係葡萄牙籍民地果陣既環境出黎講?

我一開始已經講左一心一意係澳門做醫生 又關英聯邦咩事

澳門啲大學係咪真係個腦kick住左都grad到 難怪你信暨南都唔信澳科大
無咩正唔正氣 poker的話假日多大陸人 會多魚 但有排排隊 平日就少人但多regular. 威尼斯人多人d 會多魚d. 其他枱game的話 無咩感覺 個人覺得去外資賭場個賭場感覺無咁大 自己會舒服d
葛x
廿年前賭神果陣係應該有
我未出世老實講
VP 以上?
大陸經濟好似唔係太好,澳門賭博業有冇影響
我一直好想知,當某個人係一張賭枱嗰度連贏好多局,然後賭場嘅經理就會安排換dealer。
咁我相信賭場都公平嘅,係冇出千嘅情況下,點解一換dealer後,嗰個本來贏緊好多錢嘅賭客,通常都會即刻輸到仆街?
係個dealer氣場大定係乜嘢原因?
好似好棒bump咁
贏幾百萬係咪會趕個客走?
x優
冇咁嘅事,單純係放break or 收工,對於員工你贏幾多輸幾多,佢哋根本就唔在意
佢玩邊樣
15個 上 7000
點做廳主
有冇dealer/員工既bonus/commission係同賭客輸幾多有直接關係?
20萬本可以公司廳
如果唔係就細廳啦
細廳碼糧多過公司廳
冇 冇殺數分
同政府申請
點解你同一個po裡面一陣又話自己係table game

隔幾個回覆又變自己唔係table game

我睇到好亂,同埋咩位,幾高先算管理層?
佢話係business development
佢做table game
可能唔知
Slot起碼80%RTP rate
高既去到98.x都有
當然係好大數計
佢講三成可能印像講

Blood Suckers
官方RTP rate 98%以上
報30%RTP rate既老虎搵豬玩就得
條交稅數唔係咁計
係話每個老虎機客
每一舊你賺佢三蚊(RTP 97%)
我袋100玩老虎
每注一蚊計
會玩到幾佰下先清袋, 係咪?
你計下一日老虎機幾多生意
返公司問清楚先啦
(脷伸: 英國職賭)
以前有五龍
198x年
咁個回報率要用稅後計
都應有50%以上
但真係咪能玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞