再開貼,澳門賭場管理層你問我答

618 回覆
13 Like 127 Dislike
你有當年讀書嘅成績表都可以,交俾身份證明局就得。
無錯 或者其他你住係澳門既文件
其實係咪真係有人會拉中老虎機頭獎?
多唔多囡食?
點先食到PR?
咁應該可以喔,你搵律師瞭解下
以前啲廳間間都賭底面,即係枱面賭緊條數係100萬,枱底其實賭緊500萬以上,啲VIP客運氣好賭贏咗几個億有乜出奇,咁個廳主輸突咗梗係夾帶私逃啦。一開始未必有心呃嘅,正正經經做都實有錢賺,係啲廳主賭埋一份咁樣瀨嘢啫。
8個人,六個人都係識,點做就唔知啊,但我知道佢哋全部都係夾埋一齊搵食
125/265 大細的概率
又或者你表明要到澳門工作的話都可以申請臨時身份證
好難,本身佢哋都搵唔少錢
經常
加納比海難唔難中jackpot?
有冇見過有人輸到喊? 真係忍唔住喊左出黎個隻.
cod ,mgm, wynn

最仆街澳博,銀河,金沙
21點你要真係識識玩,百家樂合埋眼玩都可以贏,百家樂你接近完全靠運氣,賭場的勝率只係稍稍領先,雖然大數定律下,賭場長期一定係賺。但短期係可以偷到佢雞百家樂比較適合一般人玩
係咪真係有人會聽骰?
精神病都做到管理層?管理邊樣業務,or what functional dept?
返工係一個動詞 老闆係一個稱呼
識分未?文化人
唔怪得咁多人玩百家樂
輸到賴皮發癲有,不過我哋都當笑話睇,叫保安拖佢走
我10幾年都係見過兩三次
可唔可以講少少點樣賴皮發癲?
精神病唔係弱智兩個概念
臺上面有部牌機,衹要荷手勢有啲唔啱又或者出牌唔夠順暢,就會響機,其實呢啲事就經常發生冇乜特別,叫pitman 過嚟按兩個掣就可以,經常有啲客輸咗錢就用呢個理由,話出老千發癲大叫賠錢,咁其實冇所謂,每個賭場都會有政府駐場,基本上佢哋嘅說話就代表政府嘅說話佢哋話啱就啱,錯就錯, 咁我哋會叫佢出嚟,如果政府人員都話我哋啱嘅,個客呢9成就會嘈顛,又話要影相又話,要證據又話,要律師又話要報傳媒,我哋就會同佢講你鍾意報就報,賭場唔可以影相,你再癲我哋就報警,你出去搵律師又好叫又好,做乜都得不過出咗去門口先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞