再開貼,澳門賭場管理層你問我答

618 回覆
13 Like 127 Dislike
咁即係管理邊樣業務,or what functional dept?
我就見過有個職業賭徒,喺附近出晒名,每次嚟玩唔夠半個鐘就走。
可能真係成功嘅好靠紀律
最多試過收到幾多貼士?
太敏感不回答
點解唔係骰盅?

成日連開大 連開細

搵啱條勢 控制注碼 根本無得輸
美資賭場 金沙個啲 有無黑底?

定係純粹真係生意佬?
如果我攞住1000萬想玩一鋪大小, 贏輸都走.
賭場受唔受?
應該自己埋普通枱玩? 定有人會招呼你去房玩?
贏左係咪真係走得出賭場門口?
點入行
邊個賭仔唔係上船之前有晒部署
落到場賭到老豆姓咩都唔記得
食番個EX 未?
真, 贏硬
冇啦,唔搵啦
做賭場有咩最大缺點?
價錢觀錯曬?
多福多財機個多福到底係堅定流 會唔會中到? 5c機玩4.4係咪唔會有機會 因為見親人中都係打x2倍先會中
每張枱都有最高投注額
你玩得大 自然會有公關招呼你
贏左一定行得出門口 賭場就係想人知有人係到贏大錢 咁就吸引d水魚黎
其實d大陸佬點帶幾百萬入澳門玩?
香港人最多帶幾多過關
講埋d你老母係女人既回應
精神病再幻想開post?
賭徒謬誤
真係有路捉無人返工啦
Super 係咪亂比分
打好耐有時都唔多分
坐一陣有時都有分比
澳門政府有規定最少80%返水率,點會得三成
https://www.dicj.gov.mo/web/files/standards/Year-2020/05-Macau_EGM_Technical_Standards_v2%200-Final-Ch.pdf
4.10 回報率
1. 每個遊戲應設置一個理論/預計的統計期望值,即該遊戲的最低回報率是高於或等於預計的最低
回報率。最低投注額亦必須符合最低回報率的要求。如目前尚未有法例規定最低回報率,須以百
分之八十為準則。
2. 每個遊戲應設置一個理論/預計的統計期望值,即該遊戲的最低回報率是低於或等於預計的最高
回報率。如目前尚未有法例規定最高回報率,須以百分之九十八為準則。
3. 任何經現行法律核准在澳門運作及被視為模擬賭場遊戲的角子機遊戲必須設置統一的回報率。
4. 在一個單一遊戲配置裡面,變更已選的投注選項而引起的最高和最低理論回報率之間的偏差不得
高於百分之四。如一個遊戲軟件版本含多個可識別的遊戲(如預先下注的賭博遊戲),上述的最
高和最低理論回報率之間的偏差要求亦適用於每個單獨的遊戲。
有冇賭仔出千比你捉到?
鄭丁港識唔識
可唔可以講吓澳門同香港職場分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞