再開貼,澳門賭場管理層你問我答

618 回覆
13 Like 127 Dislike
同其他賭場有咩分別?
其實機嘅大細同真人嘅大細係咪冇分別?
其實唔知嫁你茄錢時發現會比dicj捉
邊間賭場比較適合年輕人純娛樂賭博?
上次唔知入咗邊間,成個場氣氛都好大陸賭徒feel,即刻冇咩癮玩,雖然成個澳門賭場都有機會係咁
21點,因為可以透過你嘅智慧同行動去掌握你嘅命運,而真係有數計嘅。其他GAME因為個機率已經定死曬,百家樂、骰寶呢啲,你落咗注之後乜嘢都做唔到,單純睇機率。
啲後生番咩工多?
GGR係毛收 唔係投注額
知唔知可以點破賭場風水佈局
以前有個叫1357既高登巴打贏左賭場幾千萬單野堅定流?有冇料爆
賭場有關二哥架,
仲要有間大房專用嚟拜, 有專人打理
我部門年年都會去拜下
做幾耐先可以升到有6位數? 正常香港人有咩途徑入行 係咪一定要由低做起? 升職係咪睇彩數?
如果戈部機都係映住個真人莊荷派牌/大細,其實係無分別。因為部機輸贏都係要睇真人派到乜牌/搖到乜,唔可以純靠電腦程序去改變牌局下一張牌出乜/搖到乜嘢骰。

而且機仲有個好處,就係你唔需要等莊荷賠錢,而係自動計。你可以同時玩十張賭枱都得,只要落咗注就可以系部機度選另一張枱再落注,反正贏輸都會自動計返錢,啱曬啲爛賭鬼。
唔好去16浦
美cMGM最多年輕人
英國賭場舊security team同事講過
有dealers派牌手勢唔好(唔知係咪夾埋)
會向左或右揭起一個角再派出去俾客
比如佢掀起右邊角
老千就走去坐同一邊
收個鏡頭嚮手袖睇底牌
宜家全部已經用曬電子,由出派嗰一刻已經全部知道結果,根本冇得出千
十年
你係澳博?

呢啲機都應該冇分別啦?
8%係計埋D人玩和,對子同幸運6,記得買和賭場優勢係14%,對子係10%,overall竟然拉到去8%,原來有咁多人博和,對子同幸運6,不過即使拉到8%,投注額抽35%做稅咁賭場邊有得做
你入精神病院個陣,公司俾你留職咁好?
做咩咁多人質疑賭場無得做
無得做就執晒啦 開善堂咩
pure revenue 35%tax
點解澳門唔搞多啲大型poker比賽?
因為當時疫情,公司本來都唔使點樣返工,我再請假大家都唔係好覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞