突發!Windows出世紀帝國4!!!

346 回覆
152 Like 3 Dislike
隻GAME想紅既話, 應該本體免費, 其他國家用DLC方法賣

例如,英國,中國,法蘭西,西班牙,埃及,印度呢D多人口既傳統古國免費玩

DLC就係蒙古,日本,朝鮮,葡萄牙,瑪雅....呢D就要收費國家

其實係咪依家d人玩垃圾手機game 搞到唔食屎就唔聚財
下面有d又話整寶箱,整lv,要griding unlock 野
要佢整skin 整剩,不如直接俾mod tool 人仲實際啦
其實簡簡單單,整隻好game, full retail 都大把人狗沖啦,免費反而會引成炸人走場,外掛

不過我諗bill gate 係為口齒唔係為錢出第四集嘅
佢前年定舊年嚮reddit 應承左人會考慮下出續集,依家找數

做手機game 一定好少人玩,下下要科金,你玩埋我果份算

aoe3 聽聞蝕好多錢
成條aoc既開發團隊解散

果時設備要求好高,玩鬼咩
話明世紀帝國,時代背景最好就簡返中世紀,唔同地區帝國百花齊放,太近代其實係帝國沒落。

求下你唔好出未來
我玩未來c&c夠做喇

求下你唔好出未來
我玩未來c&c夠做喇

變紅警 磁爆步兵

求下你唔好出未來
我玩未來c&c夠做喇

變紅警 磁爆步兵

我都記得呢張圖
LM
千祈唔好出 一二戰或是未來

明明玩開騎兵弓兵etc,變左機關槍互射就

陣地戰,凡爾登絞肉機
三好撚好玩,中國舊漢軍改革

中國啲兵好弱

同俄一擔擔

但係好平同好多
舊漢改革之後冇人擋得住

血攻兩倍痴撚線
長矛兵拆野快過用大炮
EA幾時先至肯再出C&C系列新作呀?!
話明世紀帝國,時代背景最好就簡返中世紀,唔同地區帝國百花齊放,太近代其實係帝國沒落。

第三帝國算唔算帝國
三好撚好玩,中國舊漢軍改革

中國啲兵好弱

同俄一擔擔

但係好平同好多
舊漢改革之後冇人擋得住

血攻兩倍痴撚線
長矛兵拆野快過用大炮

可惜太食木,好難keep住出
軍營:嗚work

屌你

隻GAME想紅既話, 應該本體免費, 其他國家用DLC方法賣

例如,英國,中國,法蘭西,西班牙,埃及,印度呢D多人口既傳統古國免費玩

DLC就係蒙古,日本,朝鮮,葡萄牙,瑪雅....呢D就要收費國家

其實係咪依家d人玩垃圾手機game 搞到唔食屎就唔聚財
下面有d又話整寶箱,整lv,要griding unlock 野
要佢整skin 整剩,不如直接俾mod tool 人仲實際啦
其實簡簡單單,整隻好game, full retail 都大把人狗沖啦,免費反而會引成炸人走場,外掛

不過我諗bill gate 係為口齒唔係為錢出第四集嘅
佢前年定舊年嚮reddit 應承左人會考慮下出續集,依家找數

做手機game 一定好少人玩,下下要科金,你玩埋我果份算

aoe3 聽聞蝕好多錢
成條aoc既開發團隊解散

果時設備要求好高,玩鬼咩

火槍互射好撚悶

唔好搞爛但招牌啦
千祈唔好出 一二戰或是未來

明明玩開騎兵弓兵etc,變左機關槍互射就

陣地戰,凡爾登絞肉機

roe已經有
用開日本仔移動軍營偷襲
城鎮中心:薯河~

呢個正
死post都有人推
死post都有人推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞