突發!Windows出世紀帝國4!!!

346 回覆
152 Like 3 Dislike
3 去到後期, 一隊兵入城, 30秒就同你拆晒所有野..

唔使後期 我玩俄羅斯第三個時代
一隊20個俄國騎兵突襲已經可以做到
成日靠呢招逆轉勝

後期人哋多數起晒牆, 冇咁易拆到
舊版太多科技可以升級, 又學院, 又工廠, 然後每個建築物又有好多野升, 好複雜
希望可以學下SC2, 簡單D

成日靠呢招逆轉勝

俄騎後期過百建築傷害
咩牆都兩三秒推爆

但其實除左3VS3/4VS4
好少玩到後期

1VS1 多數殖民/要塞兩個時代分勝負
2VS2/3VS3多數都係要塞/工業

俄國好難玩
都係鄂圖曼同法國易玩啲

成日靠呢招逆轉勝

俄騎後期過百建築傷害
咩牆都兩三秒推爆

但其實除左3VS3/4VS4
好少玩到後期

1VS1 多數殖民/要塞兩個時代分勝負
2VS2/3VS3多數都係要塞/工業

俄國好難玩
都係鄂圖曼同法國易玩啲

呢兩個國最易起手
隻GAME想紅既話, 應該本體免費, 其他國家用DLC方法賣

例如,英國,中國,法蘭西,西班牙,埃及,印度呢D多人口既傳統古國免費玩

DLC就係蒙古,日本,朝鮮,葡萄牙,瑪雅....呢D就要收費國家

無需要咁做,即使佢直接要人買GAME,一樣大把人買

包括我在內,由細到大只係買過一隻GAME,就係暗黑3,AOE4會係我第二隻買既GAME

老番狗仲聲大大...屌你啦

小學雞年代遊戲梳

出免費玩會令對戰平台小學雞化
出緊4 5百一隻再2-3年1隻expansion好過啦
好似D3咁 有玩開果D其實唔算貴 幾百蚊game玩你幾年
隻GAME想紅既話, 應該本體免費, 其他國家用DLC方法賣

例如,英國,中國,法蘭西,西班牙,埃及,印度呢D多人口既傳統古國免費玩

DLC就係蒙古,日本,朝鮮,葡萄牙,瑪雅....呢D就要收費國家

其實係咪依家d人玩垃圾手機game 搞到唔食屎就唔聚財
下面有d又話整寶箱,整lv,要griding unlock 野
要佢整skin 整剩,不如直接俾mod tool 人仲實際啦
其實簡簡單單,整隻好game, full retail 都大把人狗沖啦,免費反而會引成炸人走場,外掛

不過我諗bill gate 係為口齒唔係為錢出第四集嘅
佢前年定舊年嚮reddit 應承左人會考慮下出續集,依家找數
趣味音效31
趣味音效11
趣味音效1
三好撚好玩,中國舊漢軍改革

中國啲兵好弱

同俄一擔擔
三好撚好玩,中國舊漢軍改革

中國啲兵好弱

同俄一擔擔

但係好平同好多
舊漢改革之後冇人擋得住
希望可以好似rise of nations咁古代打到現代
舊版太多科技可以升級, 又學院, 又工廠, 然後每個建築物又有好多野升, 好複雜
希望可以學下SC2, 簡單D

其實玩得耐你就覺得唔多野升架啦
真正要升通常得兵工廠既+攻+甲
學院就睇情況升級 玩弓兵既就升彈道學,化學
Howdoyouturnthison
請問有冇link aoe3

wololo

wololo

下面有d又話整寶箱,整lv,要griding unlock 野
要佢整skin 整剩,不如直接俾mod tool 人仲實際啦
其實簡簡單單,整隻好game, full retail 都大把人狗沖啦,免費反而會引成炸人走場,外掛

佢前年定舊年嚮reddit 應承左人會考慮下出續集,依家找數

做手機game 一定好少人玩,下下要科金,你玩埋我果份算

做手機game 一定好少人玩,下下要科金,你玩埋我果份算

aoe3 聽聞蝕好多錢
成條aoc既開發團隊解散

好似之前先出咗隻有aoe個朵既手機game
出到嚟完全唔係個回事
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞