突發!Windows出世紀帝國4!!!

346 回覆
152 Like 3 Dislike
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

遠距步兵我覺得戰矛先係代表,始終係通用兵

基本上戟海包戰矛,外圍放騎繞後,真心無解陣,最怕係人地後入投石車,咁就GG

睇幾多人口
AOFE有1000人口
屯到3,4百隻較巡邏真係幾隊肉騎都埋唔到身
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

基本上戟海包戰矛,外圍放騎繞後,真心無解陣,最怕係人地後入投石車,咁就GG

AOC果時係咁睇高手REPLAY,WDD果D如果係呢個電競時代,可能都可以做職業選手
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

AOC果時係咁睇高手REPLAY,WDD果D如果係呢個電競時代,可能都可以做職業選手

可能? 佢係香港史上唯一一個真係有世界級實力既gamer
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

無fb 依d平台 都可以打到出晒名, 我電腦仲有佢d save 檔留底
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

佢贏完比賽後,唔知係會考無練習定咩事,到後期都輸多贏少
有無人識佢?想知下佢無打機之後點
東亞有日本 但係就冇支那
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

我其實響佢上位之前見過佢,佢出過去我地AOE1已經開始玩既老屎忽飯敘,當時佢好似都未太識玩
屌拿星都起碼十七年前,應該係AOC出expansion頭一年
HCCC
有冇人玩過AOM
模式好似AOE2+3咁
升時代有得揀 有三大種族
但又好似AOE2既起兵方法 (除埃及/北歐/Atlanteans)
最近又好似出佐新 有中國神話

神話有出新咩

AOEHD 個間野整既AOM HD 嘛

佢話有出新既國家就話姐,重製無MUG興趣

多左中國文明

BTW AOM 神作來,3D畫面到今時今日睇都唔落後;有AOC的快感,但冇AOE 3的複雜。

唔知點解紅唔起

個人覺得神話野唔係人人啱
我有買但玩幾野,見到d神佢識我我唔識佢

我開頭都唔識神話人物,但玩玩下就開始中意,大學JUPAS仲放左神學入 band A

BTW 玩左咁多年都覺得北歐最有快感,用士兵起屋,一路打上去路起軍營爆兵,真係好爽。後期用Loki 響人地後花園起廟,一出就出三四個巨人

北歐打到邊起到邊,爆人城鎮即刻起返坐自己
AOM有個特色係神力,係咁多代AOE都冇既function
一個龍捲風可以反勝

Loki 簡直係戇鳩既
同佢打打下會無啦啦變幾隻巨人出黎
仲要變乜係隨機嘅
垃圾trailer
同ppt有咩分別,我屌
完全咩資料都俾唔到

announce trailer

你咪出面睇十隻game ,邊隻announce trailer係咁囉

唔係下下都要ubi咁整條trailer出黎嘅

連條片啲鬼都有講
that's wasnt really a trailer for aoe4,so much as an overview aoe123

係喇係喇
死都要人認同你

鬼佬講咩都啱,條撚香嫁
希望唔好好似三咁垃圾啦

三有幾垃圾?

其實三唔差
係二太好玩個standard set得太高

主要三樣野
配置當時要求太高
加咗新系統卡片
科技太先進令到帝國味冇二咁濃

二難學難精 啲中級ai都打巢新手
三有卡片 相對易啲上手

講真我個時開唔倒驚
請請請請請給我食物
嘿~嘿嘿~嘿嘿嘿
究竟係重制1淨係真係有新世紀

Both, 10月出重制1, 依家宣布出帝國4

10月19出第一代4K重製

重製下GTa就好

AOEHD 個間野整既AOM HD 嘛

多左中國文明

BTW AOM 神作來,3D畫面到今時今日睇都唔落後;有AOC的快感,但冇AOE 3的複雜。

唔知點解紅唔起

我開頭都唔識神話人物,但玩玩下就開始中意,大學JUPAS仲放左神學入 band A

BTW 玩左咁多年都覺得北歐最有快感,用士兵起屋,一路打上去路起軍營爆兵,真係好爽。後期用Loki 響人地後花園起廟,一出就出三四個巨人

一個龍捲風可以反勝

Loki 簡直係戇鳩既
仲要變乜係隨機嘅

最痴線係出神獸可以零秒訓練,加上中後期打得快就多眷顧價,基本上可以無限千幾血的巨人。
Aoe2真係上曬神枱
想當年一堆不列顛長弓手

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

我其實響佢上位之前見過佢,佢出過去我地AOE1已經開始玩既老屎忽飯敘,當時佢好似都未太識玩
屌拿星都起碼十七年前,應該係AOC出expansion頭一年

會考完點?果時電台訪問,佢好似考得麻麻地,會唔會而家只係普通文員仔
請請請請請給我食物
嘿~嘿嘿~嘿嘿嘿

請給我玩精
垃圾trailer
同ppt有咩分別,我屌
完全咩資料都俾唔到

announce trailer

你咪出面睇十隻game ,邊隻announce trailer係咁囉

唔係下下都要ubi咁整條trailer出黎嘅

連條片啲鬼都有講
that's wasnt really a trailer for aoe4,so much as an overview aoe123

係喇係喇
死都要人認同你

鬼佬講咩都啱,條撚香嫁

你啲垃圾無要求唔緊要
唔好撚阻住地球進步

英國長弓真係好型
遠距步兵既代表

會考完點?果時電台訪問,佢好似考得麻麻地,會唔會而家只係普通文員仔

唔知,應該都要立心唔玩如果唔係飯都無得開
當年就算世界賽都唔係太多獎金獎品,又無咁多昆水電莖商品sponsorship,又無平台自己問開stream儲fans吸水,姐係幾勁都只係普通bonus唔可以搵食
嗰時最勁既泡狗koven好似都唔可以全職

多左中國文明

唔知點解紅唔起

一個龍捲風可以反勝

Loki 簡直係戇鳩既
仲要變乜係隨機嘅

最痴線係出神獸可以零秒訓練,加上中後期打得快就多眷顧價,基本上可以無限千幾血的巨人。

aom 就連劇情都好好玩
啲故事完整同投入好多
臨尾隻泰坦好撚屈
請給我黃金
gameplay呢
樓上講咩用手機GAME 去出死番去玩電話D弱智GAME啦
英國長弓兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞