成龍嘅戲算唔算動作片天花板

215 回覆
78 Like 181 Dislike
你當發哥冇到下話?佢出咗名係敗走荷李活
你仲好意思貼片出嚟?
低調啲, 食吓女咪算囉
仲乜要咁辛苦出嚟做
反正18歲已經揸拉利, 人生天花板啦
佢戲路係搞笑得黎又打得又危險動作,諗唔到邊個可以同成龍比較,唔評論佢真人事跡,細細個真係好鍾意睇佢既戲
出軌都唔係最大問題,佢對唔住佢老婆啫,佢老婆原諒佢其實無野,佢最賤其實係唔用套,個女出咗黎唔養,仲要喺電影入面扮好老豆(景甜個套),依度先最核突
樓主你應該講喜劇動作片嘅天花板
其實大部份top tier既人都有人格缺陷
成龍衰咸濕同政見已經算少野
李連杰唔做古裝就打得唔好睇
霍元甲真心拍得好睇 差唔多係佢最好個套
其實佢地根本唔明,啲二世祖係唔會做到野架,因為人一定要喺苦難環境下成長先會激發潛能,班含住金鎖匙出世長大嘅人無危機感係唔係激發潛能,檸檬唔同係因為佢要幫佢老豆還,唔係佢都一鳩樣
其實好撚好睇
要搞笑有搞笑 要動作有動作 要劇情有劇情 再刺激有刺激 個節奏又掌握得好
咁就真係唔知佢老豆唔明, 定佢個仔唔明
樣柒, 根本無條件做呢行; 係都要夾硬嚟, 仲要做幕前, 仲要唱埋歌
做吓幕後, 低調啲食吓女咪好囉
Romeo Must Die同Cradle 2 the Grave幾好睇
仲要嗰時完全冇左膠,男女主大部分係白人。
你睇佢上清談節目啲對答,好佩服後期啲英文學得咁好,睇得好開心。
我係佢就直頭唔撚做野啦,日日去旅行溝唔同國家嘅女仲好啦,男人奮鬥都係為咗有錢有女啫,佢一出世就有仲做野把撚咩
一樣還一樣啦
樓豬講緊動作片, 如果李小龍係0-1 咁成龍可以話係1-100。
如果講埋人品有邊個撈得娛樂圈係完美
天花板就未必係
但風格佢就自成一派,要做到同樣水平就冇
人品另計
唔得㗎, 佢呢啲打靶仔
就算放佢響北京 屌西, 玩, 飲飲食食 都可以搞出大頭佛
響大陸吸毒, 啲公安明知你咩身份, 一定屈到應一應
唔通叫佢好似佢老豆細個咁挨咩
刀槍不入一僧侶
臥虎藏龍
安娜與繼母
我嘅例子全部都係主角
去外國咪得囉,明知自己咁身份+中國法律都要喺大陸吸毒真係自己拎黎賤
仲要當時嚟講已經算好大場面,又火車又船又直昇機,除咗荷里活,仲有邊啲戲會有咁嘅場面?
成龍係勁
鳥山明偶像
係安娜與國王
同金喜善合唱>孫楠韓紅版
有將軍果種滄桑豪邁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞