[Thank you Klopp] 利物浦 vs 熱刺 3

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
係勁 唔洗請多個
份project 做小小野幫下手
最後寫cv 果時就拎光環
因為依件真係垃圾黎
烏龍查搞咩,屌完前面屌後面
個教練而家去咗邊
仲係度 今年完季走
勁,可以呃食咁多年
未來人
Liverpool coaches set to depart at the end of the season:

👋 Jurgen Klopp (Manager)
👋 Pep Lijnders (Assistant Manager)
👋 Peter Krawietz (Assistant Manager)
👋 Vitor Matos (Elite Development Coach)
👋 John Achterberg (Goalkeeping Coach)
👋 Andreas Schlumberger (Head of Recovery and Performance)

Really is the start of a new era.
robbo做後備
買個新左閘
以為交咗學費會學到嘢,點知完全冇吸收到教訓
有owen beck
買過件 同Jelly爭正選
青訓都有Owen Beck/Luke Chambers
唔知點解咁中意出高美斯都唔出佢
相信FSG夏天都唔會大手科金買人,除非沙賣到好價
本身都唔鍾意用 傷完復出又唔係狀態好
本身都唔知點解會續佢 真係同阿祖安一樣康樂組組長
又贏大錢
https://www.instagram.com/p/C6ba36bit15/

一字排開
仲有冇人敢反fsg 唔簽人
再唔大手買人,下年有前四都難 水貨雲大哥robbo 又老一歲 新人除左麥卡,冇個擔到大旗
勁多幼幼
點會

你當Kevin trapp 同dean hen 死架

點會咁多年得嗰球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞