[Thank you Klopp] 利物浦 vs 熱刺 3

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
輸波瀨無運
人地係贏晒英超歐聯先廢
lm
出面班芝娃娃個圍爐post係咩事 ?
今季係差咗但都仲係射手榜拎緊第1
「5月1日轉會傳聞」 #柒菇碌篤篤
Fabrizio Romano 消息,利物浦計劃在完季後跟沙拿商討去留事宜,愛華士希望沙拿能協助新帥斯洛重新出發。
另一邊廂,David Ornstein 指中國人不打… 係沙特人不打沙特人,去年在沙拿身上發生的 Bidding War 今年將不復再。沙特球會更表示,如果沙拿想登陸沙超,必須表明心跡;反之,沙超球隊將直接無視。
❌❌❌
沙拿快將 32 歲,FSG 卻一反常態表示希望跟沙拿續約… 回想兩年前,球隊為了留低沙拿花了多少氣力。為沙拿開出目前的 35 萬週薪猶如殺人父母…
沙拿只剩下一年約,如無意外將在今夏離隊,考慮到季尾下滑所帶來的近因效應,轉會費可能低於一億鎊。至於突然話傾續約,一貫抬價技倆而已。
7000 萬?8000 萬?都可能要接受,始終班主係堅決反對科水。股東們,請問 FSG 過去五年注資了多少錢?過去三年 FSG 邀請了多少人注資入股,而這些金錢又有多少流向利物浦?兩條問題的答案都係無,係無呀DLGH!
早排講過,我期待神Deal俠夏天如何買賣多於新任領隊的領軍能力。難得放假,FF 一下,即使沙拿最終僅以 7000 萬鎊出售,但萬一神Deal俠在市場上找來另外兩個麥亞厘士打的刁…💦💦💦
#無論沙拿季尾跌Watt跌成點
#日後去到邊
#我永遠係迷沙黨

續又屌,唔續又屌,又話自己迷沙黨
咁續唔係應該支持? 唔撚明
馬撚做人地屌佢地黑就臭蟲論話鏝都係咁做
點解又唔見你地屌鏝黑
但不嬲都屌緊點解呢兩隊下下死球撞鳩個龍
根本兩隊都黑
sane 幾勁係咪真係有機黎頂水貨
咪啦
今季廢撚到癲
Sane 今季比人屌到仆街
仲要29歲換個32歲為乜
未計佢搞鳩mane
廢到癲
續又屌,唔續又屌,又話自己迷沙黨
咁續唔係應該支持? 唔撚明

屌左先就贏

Btw 似係扮續,抬價。
事關今次可能得返5000萬左右
遠低過上年
講波佬話佢下半季第一球
現實中識啲阿狗全部都正正常常,係得連燈呢啲咁痴撚線
得罪咁多人仲想人哋幫佢哋發聲
平時搶口一有位入就公道伯
怨婦
班芝娃娃同大陸啲小粉紅冇咩分別,玻璃心又強逼其他人必須認同佢吔
無人理佢地
又不停係入面引戰
如果有價係要放,下年都要英超同歐聯
雖然沙拿真係有態度,但人工都係太高,唔值得
加上佢成日發爛咋,自己廢又發人地脾氣,球隊仲辛苦
佢如果留 史洛都要諗下佢踢法可以點就 定係4231可以打攻中 始終打翼速度要求太高 佢慢左零突破真係搞唔掂🫠 利本身靠打反擊 反擊都係要靠速度
呢啲人從來唔會睇財務報表
只識睇季尾net spend啲數字
有睇財務報表先知呢幾年fsg 係0投入喎
上半季carry拜仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞