[Thank you Klopp] 利物浦 vs 熱刺 3

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
TLDR
利物浦重建仲有漫漫長路,嚟緊會搵中堅,以取代今夏約滿嘅祖爾麥迪比,最新目標係水晶宮23歲新星馬克古希。

馬克古希於車路士青訓出身,但從未為藍軍上陣,期間外借到史雲斯,2021年以1,800萬鎊轉會費加盟水晶宮,正式征戰英超。

過去3季期間,馬克古希上陣108場入5球,佢曾經係英格蘭U17隊長,2022年首次入選大國腳,至今代表三獅兵團上陣9次。

原文網址:利物浦搵中堅 睇中馬克古希 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240430/mobile/bkn-20240430220245235-0430_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0MNmrc76ZU8rwOgoDh8nlqAXUQDKaR1eCYJc5BPmofUDnA18irrh-ophQ_aem_AasqEZtk924nSG4r1LApB_72ubtuwmXL_qsl-c-lylT79iVYfKbPei_VJt4gjulmU1tLsDimaoY88zx_DLu8jQN0
Matip 其實同vvd同年紀,係咪無機會續多一兩年
Matip個傷病史加歲數 冇可能續
想開善堂比佢養病退休
續Matip同買依件後生英撚一樣, 係無可能
如果今季唔係咁樣重傷法可能都仲有D機會續多年, (FSG角度可以唔洗買人住)
但依家真係唔洗FF
Matip 幾個月前已經踢左最後一場
21-22嘅馬貼全勤但32歲
毒L屌干都係玻璃底,但24歲
屌干+昆,仲有炸彈鳩美斯,頂到多1年嘅
但要睇定邊個頂vvd
LFC legends再見thank you Matip
如果佢唔係成日傷
利記應該仲多啲獎杯

https://youtu.be/OG7oIuxj1Ek?si=6DmoQi1Fy4lvWyIQ

同沙拿嗰球one two
精彩
klopp話事都仲有可能
edwards揸旗一定閂閘啦
高普教咗咁多年
以下咁嘅陣容係咪最強呢

AB
諾馬范啫
麥邊古
沙明文

果然各花入各眼, 24/25最差就一定, 我覺得21/22排尾二wo 搞唔明D橙色斜紋做乜9
my choice:
20/21 > 22/23 > 23/24 > 21/22 > 24/25
https://www.footballkitarchive.com/liverpool-fc-kits/
2021隻紅太鮮色
上季2223隻紅係最靚但PE衫
呢個po應該得10%人睇晒
唔係話買飛燕諾個隊長咩?條友好似後面咩位都打到
一剔牌主場嚟計最鐘意今季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞