[Thank you Klopp] 利物浦 vs 熱刺 3

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
高普走有邊個唔想走
廢中啲硬頸係咁
傻波永遠正選
唔覺唔覺爸爸得番三場波
件主場咁撚柒 又可以慳錢

睇埋作客點先
個個影到死老豆咁既樣
柒到咁 冇人carry 到
屌干防守無問題
但用波暫時唔多合格
如果slut真係咁強調後場build up
佢個位有d難搞
大清絕對有資格
佢同馬貼一樣,被傷患影響得好緊要
如果米叔冇走,米叔咪插喉做緊同樣嘅嘢
大家都知佢隱形炸彈,問題係冇得揀
年年總有啲位唔夠人要搵人頂
到時就懷念鳩美斯了
佢係最後一個羅渣士legacy
好記得對車個場, 後備出場, 全場1次觸球, 1入球
沙基利
Thiago 傷撚住踢歐聯決賽,賽前都未confirm
當年幾件中場真係run into the ground
🇨🇿 Vítězslav Jaroš has the best save rate (78.38%) out of goalkeepers in the Austrian Bundesliga this season.

🏆 He’s just won the Austrian Cup with Sturm Graz.

And he could win the league title as well.

🥇Sturm Graz are 3 points above Red Bull Salzburg at the top of the Bundesliga table with 3 games to go.

Turning out to be a special loan spell for the #LFC loanee.
好撚記得呢球 當佢射個刻 好似全場靜止左 跟手收死左kepa然後好冷靜咁慶祝
史獨單刀入撚硬,扭埋個龍
嗰陣係FIFA玩Stockport county 用佢
勁好用
隊亞特蘭大有冇咁撚勁,作客十分鐘入馬賽一球
乜撚愛蛇輸比隊希臘野
星期日又可以幫熱狗起機
鬥廢
今日熱輸埋已經冇所謂唔會上到前四,輸咗都冇咩影響,係上半季嗰場畀人黑條氣有啲唔順
宜家係望鈕上到第六等獌冇歐霸夏天ffp買唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞