[Thank you Klopp] 利物浦 vs 熱刺 3

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
而家又吹航會走
上個月先交5萬稅,dllm又收… 仆街
佢走埋 史蛇果套打開雙防中 佢自己落場打防中?
好耐冇見大稅哥出現
會好抗拒聽到廣東話,入𨋢大家唔出聲,去旅行就係要享受我都一於少理
有人track 到你大業主收租過活
唉屌 唔想開信箱
早幾日仲係台北 有晚係酒店𨋢見到個c9拎張悠遊卡出黎拍 同𨋢有個台妹同佢講拎錯卡
個c9唔知聽唔到定聽唔明無理到人 我先出聲話你拎左張悠遊卡
咁你登入稅務易
有無下文?
基本上一定走
馬貼、早安、牙膏

傳緊/有機會走
森美、高美斯、航、炒面

FSG究竟會買幾多個、升多個青年軍上一隊

我估買3升3
好想佢貼稅單
印左文尼
lm睇甜故
換領隊正常都會手鬆少少俾新領隊買下人掛
有個萬金油後備明明好好用
今年佢冇傷冇病邊度有窿就補邊度
如果唔係佢嘅話Robbo同尖都傷嗰陣已經崩咗盤
呢度成日屌鳩佢掂波最多/內收入中間
但係明明係戰術/排陣嗰個嘅要求嚟
唔通隊友攞波JG就跑出場叫人唔好俾波佢咩
一月打得好嗰陣就道歉信
到3月中前場啞火啲波去曬中後場用就個個屌佢廢
買到個一線又健康嘅防中嘅話其實放都得
當然佢肯留低提供深度更加好
不過後備我會prefer練bjt排先過佢
同意,最大前提下係入到個有質素當打防中
無啦啦講中国人做乜
正選/後備就一定要買
始終啲幻幻都未夠班踢咁多波
如果Slot個操練方法真係可以減少傷病嘅話
Third choice 可以升beck/ chambers Jaros/Davies 呢啲就冇乜所謂
反正除咗盃仔都冇乜出場機會
啲有料嘅都未必肯過嚟坐
今鋪真係睇edwards功力
之前佢走咗成日都有新聞話佢睇中好多後來成名嘅幻幻
一時又話fsg唔信一時又話高普唔要
今次佢揸旗話曬事睇下到底係咪堅料
仲有個唔知係咪馬後砲嘅huges
如果真係打4231,
FSG都唔會俾錢買人,
MAC會當返6號, 有機減分比都要打6號, 收返BTJ同摩童,
應該放ENDO先會買防中,
但ENDO放得幾多$
Endo呢D歲數正路點睇都係利踢多一兩年 之後咪番日職開開心心退休
除非利入到個靚貨 唔係放黎真係冇咩意思
求其荷垃執件中堅代返馬貼個headcount就組軍完成
最低消費買4個,gk cb lb cdm

假設離隊:早安 馬貼 牙膏 叻哥 Rhys Williams 森美 航 炒面 森美

龍門:ab1 新gk Pitaluga
中堅:vvd 干 新cb 昆沙
左閘:r26 新lb
右閘:taa 巴神 藍絲
防中:麥 新cdm 巴積迪 McConnell
中場/攻中:傻波 宗 減分 卡28 Bobby Clark
左翼:帶子 加普 Koumas
右翼:沙水 67 督 哥頓
正前:紐 Danns
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞