2023-24 NBA季後賽討論區 (10)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Harries 一定係全nba 最overrated果個,未見過佢playoff有 carry過

咁樣真係賣得
留返同bronny 食brownie 啦
最後都會出齊
其實冇乜問題
3:0 接受現實
你話對面係文件河就話啫
邊個Barnes 先?
今年真係改朝換代
金塊皇朝開啟
我湧名縮
佢續左約下季邊係FA
你都on9
講定自己有傷先

上場打得衰就賴有傷
打得好就帶傷都搏盡無悔

呢招佢都用左咁多年你仲信
佢其實做咩
好似冇出片好耐
聽講做咗職業球隊教練
季初至中開始梗係岩時間軸因為jdub+chet未打起,okc 需要一個二當家,問題係2-3年後冇可能續哂4條友,而家打起咗2,3當家咁要芬蘭做乜?

你話換完芬蘭,打唔起都可以再換其他人,咁站喺人哋角度過嚟OKC做四當家,兼會有機會俾okc 攞去換嘢,你會唔會認真打波

而家kd 雖然老化咗,但係唔係要佢打出超巨水準,超巨有Sga就夠,而家係需要一個有季後賽經驗老將,兼無球殺器,故事性,功能都有既kd 點解唔係首選
Milwaukee Bucks star Damian Lillard has suffered a strained Achilles, is in a walking boot and there is serious doubt over his availability for Game 4 vs. Pacers on Sunday

Lillard has played through significant soreness in his Achilles tendon in recent weeks, and reaggrevated the injury late in fourth quarter of Game 3 loss Friday night. Bucks now facing likelihood of playing without Lillard and Giannis Antetokounmpo.
Magic對cavs應該係最少人關注嘅系列
呢啲時間太多其他運動睇
係 本身已經唔係好多人睇 仲要呢個時間
Magic 出局 la bye
廢到笑
BREAKING: Damian Lillard has suffered a strained Achilles, is in a walking boot and is doubtful for Game 4.
有另一個version
就係打完出左局先公開話自己其實帶住傷咁打
Mitchell今日有火喎
呢個年代仲有比賽係第一節0 3分
文件河嘅遮醜布 不過到下季手錶佬同Lopez會跌watt 鹿又會再弱啲
咪嘈上哂力
全隊醒神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞