2023-24 NBA季後賽討論區 (10)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實上季已經勁,今季健康加磨合完有體系
因為改朝換代
OKC 三少
狼 ANT +執順左啤同CAT
拎booker去換內線,因為Beal同KD依家明顯賣唔出
3個一齊玩咗十年 係時候啦
技不如人 發老脾
放暑假練下點拍波先啦
點會,全世界都覺得塊大熱,只係咁多隊得狼比較有機贏
狼上季都上緊嚟 係太多傷
雷有chet出嚟 j dub冇撞牆再進化
Kd應該有人要既標就佢唔走 無得賣
成隊狼夾埋已經24次犯規
吾蝗同AD無人mark到
大飛大腸3星無人mark到
SGA mvp mode無人mark到
隊隊球星都無人mark到,咁NBA要出左幾個社區盾先夠分豬肉
有幾痴線Luka單打除咗當年全盛Kawhi,單防真係冇邊個㩒得住佢喎
KD一年約 應該都有人要
標就算啦 預佢係度養老
我覺得第二輪止步 無論對Mavs or大飛
唔覺得塊咁既bench夠拎champ
佢一直都難拎FT
以前好似少人拎罰球差出黎討論
係湖狗誇張到贏一條街先係咁講
booker 不嬲季後賽就手軟
個年 太陽最大機 2-0 同cp3, 咁都輸返
真抵死
狼健康返 冇dlo條傻閪打50幾場
雷有chet 成隊嘅spacing同rim protection即刻唔同級數
木狼似唔想放分
炒到盡
點都冇可能賣booker啦 除非佢自己話走
幫到盡都輸20分
Kd當初走就應該企硬留番係東岸啦 走去西岸搵書人咁大競爭做乜鬼 仲要走去trade埋Beal過黎 大家最後就一鑊熟
好多人根本無睇金塊,以為金塊同上年一樣咁勁
Jokic係歷史級別中鋒無人守到,但木狼雙高+最佳第六人,已經係全聯盟擁有最多內線資源嘅球隊,唐斯同Reid三分仲要勁
鋒線McDaniels, Alexander Walker, Ant, 唔使多講啦,呢個series睇到呢幾條友幾撚癲,再睇返金塊梅利今個series啲命中率...
Conley經驗足加埋今年三分又係勁
我睇唔到點解呢隊波無資格champ
登登落club還落club
真係勁到癲

無痛轉pg
得分王加助攻王

書人尾燈都見唔到
其實季後賽從來決定勝負都係要有奇兵
唔好諗住場場可以限制到球星
咁易比你限制到佢就唔係球星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞