2023-24 NBA季後賽討論區 (10)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
塊有健康既mpj了
其實講咗咁多年兄弟籃球成功奪冠好似得leborn同塞爾特人
其他隊好似連final都入唔到
我真係唔記得邊隊兄弟籃球入到決賽
一樣柒,一個好明顯被認懟爆,一個場場被人撚
Pope 又可以mark ant 喎 真係55波
陰啲陰啲又反
佢應該想番去同D馬玩
琴日射撚到成個KD咁
飛起波叔先發現自己先係小貓
LBJ KD Curry Durant booker 可以提早準備奧運
今年奧運會唔會輸
成班美國人狀態咁樣如果輸咗真係咩面都冇
反而想知油雞打唔打 舊年FIBA塞爾維亞冇佢都亞軍

講咗會參加奧運
不過唔知佢講緊馬術定籃球
想睇
奧運無馬車
其實好多人唔記得咗太陽係KD嚟之前的前一年就已經入到final我冇記錯入黎前係西岸第一
入咗嚟之後仲衰咗
琴日勁過kd
真係 湖人唔失禮 不過lbj +ad 大家會起碼aim多一次finals
今年會Champ
送走suns twins已經收皮了
防守能力差咗勁多
今年champ 左啦
不過宜家champ 唔到喇
感覺係兩隊差唔多,我覺得係好睇Gordon對towns個對位,佢兩個做唔做到野好影響成場個走向
你估Murray絕殺個場,佢真係為贏波開心咩?佢開心可以早些少翻屋企facetime佢啲馬
佢最後一冠果陣咁老都俾佢拎到一個冠軍算係咁
仲要俾佢拎咗個季中冠軍 其他兄弟籃球全部決賽都未入過 (太陽 大飛 籃網)
如果39歲做大當家仲拎到冠軍真係歷史佳話
3星加nurkic 可以點守, 標已經比想像中守得.
三輸交易,cp3同Ayton轉左隊都收曬皮,太陽又係收皮,教練去左活塞比人不停抽插
個陣要升級側翼 換佢冇錯既 係打後換走ayton同波叔攪到個陣容越黎越矮 同冇人組織先出事 上季明明trade完夾得都唔長 咁快又拆隊
Kat守肥仔
gobert守gordon + 底
McDaniel守murray
Edward守MPJ
Conley守KCP

好似冇幾隊可以人腳睇落對金塊唔輸陣
我覺得好睇關鍵時刻兩隊發揮
金塊嗰邊太穩陣 ,木狼clutch time 有待證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞