2023-24 NBA季後賽討論區 (10)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
要睇係咪仲想試,我自己覺得應該拆,2隻injury prone做核搞不掂
自己攞黎,怪邊個

KD成鳩日想走LBJ條路
係湧覺得條team 唔係自己,屌當初又離開雷

去網又想組大團,撞正爆廢管理團,仲要拉Nash教

去到太腸
比CP3留多年咪幾好,至少下年就可以解脫

家陣邊隊爭冠隊會搏佢哋3個
同雷trade la
雷應該有assets
其實回家都唔錯 走返foj 條路
雷好多細assets 可以trade
一直想散件換大野
giddey 都可以換 尤其而家幾雞肋
同埋之後好似仲有pick
五千萬過氣廢老一個首輪都唔會出
去刺輔助班馬/
Ig <> Lbj + 蝗兒

Win win
人工好似難 match
green直接叫廢鳩
利申9up 下only
唔熟例
想問下有無網講解薪酬 trade 個d
成日覺得好難入門
唔學狗吠。無得入隊
都傻嘅
而家OKC齊撚晒腳 仲要嘥野換件老嘢做乜鳩
當然沾仲係當打+騎仲係沉緊 而且免費 先做到救世主

依家OKC 撚使要件cupcake咩 仲要貼錢
龜返okc我覺得仲有機會

okc 啲嘢換多件超巨返嚟都仲得
我都唔熟
香討火箭人個Po唔知重係唔係到
台灣肥仔後撤步都有片講過下
買隻2k返嚟
玩返gm 兩個星期就乜都明
好似lbj咁
跟手young core換哂
其實回家都唔錯 走返foj 條路
都傻嘅
而家OKC齊撚晒腳 仲要嘥野換件老嘢做乜鳩
沾仲係當打+騎仲係沉緊 而且免費 先做到救世主

依家OKC 撚使要件cupcake咩 仲要貼錢
龜返okc我覺得仲有機會

okc 啲嘢換多件超巨返嚟都仲得
金塊木狼證明無體毛foul 既話,正常大size不輸小球
仲有十三支首輪簽點用好幸福嘅煩惱
而家okc 爭一步就係奪冠球隊,giddey 最理想換芬蘭仔或者kd 直接衝冠

正路就KD 回家最合理,打法乖乖地打無球,過幾年退休 班後生又攞大約
想問allin完失敗 最快重建成功例子係邊隊
仲有chet block 能柒榮同77
pick 又死
唔pick 宜家又冇其他大價配菜同人傾

真係留係度收息咩
OKC班人仲後生 今年chet先係第一年
點解要即刻要沖?

退多一步講 要芬蘭仔都好過要cupcake
至少年紀仲適合現階段OKC
有班馬既馬刺同依加隊雷 邊隊會比較有潛力做top team
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞