2024救護員

656 回覆
7 Like 67 Dislike
出班就EMA 1
要乖先有機會讀EMA2,最快都5年。

聽讀警察有EMA3讀,大部門真係勁啲。
本身已經一日十二小時,冇得訓。

如果仲要賣血,可以直接在局過夜,唔洗返屋企。

有啲人長賣first off 夜班,啫係一個月三十日都返局。真心癲
你返過未架撚屌?睇死你連shift都未返過喺到扮行內人
所以大把伙記離婚
紀律部隊通病。

作息時間同太太唔同,永遠成班佬玩,好自然又諗女人。加上部分又有啲身形,apps 上嘅女人又喜歡。

好多出軌
RN 都想報
咪一鳩樣食政府牌飛牌做得政府全部都飛gf.8架啦
最西就係警察拉人 要寫cau文 要上court ,自己上身,新聞都睇到一甩就自己上身
真係發福既通常係步入中年既老柴/大師兄
咁FSD 每年都要做體能測驗,差極有個譜
咁而家做緊咩??
一樣

筆試冇難度,實習試唔掂。

我考柴試嘅筆試都係溫咗兩日就去,反而啲人溫咗幾個禮拜都肥。

到實習試,我考咗兩年都肥,兩次都有出嚟練幾堂;佢哋練一兩堂都合格。
師兄好senior
救護員呢個post又好,消防員呢個post都好,冇得一概而論咁講好唔好做

要睇你出班守邊,守到油局咪荀上天堂,天堂到屌打哂8成公務員。守到間打仔局咪閪到18層地獄,閪過9成9公務員。
你RN不如做懲教
津貼唔知千幾定幾千
自己睇翻
唔係大部份都係大學生
好似係會請返ASSO/HD 平衡返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞