統神 「張家夫婦滑起來」疑被YouTube直接移除 多部百萬點擊影片成泡影!

225 回覆
86 Like 4 Dislike
佢快啲生個女,用佢個女名義開channel啦
邊個搞自己仔女
坐4年+ 驅逐出境
佢話未成年呀

冇指明係幾多歲
呢條咁既人形豬幫人擋撚哂
懷疑最尾唔使逐出境
條撚樣係台灣咁多年, 應該拎左永久居留權喇!
Role: Tank
第二個,個樣+化妝偏老樣,十足十佢老母。
但仲係太細個,到而家呢個年紀唔變肥應該溝死仔
YouTube由得你宣揚戀童言論會俾人告到破產

你有無搞YouTube又證實唔到,又唔係司法機關,唔通代當地政府取證告鳩你咩
YouTube ban咗統神呢個人,佢所有頻道都要ban,之後唔可以開新頻道,開一個ban一個。

其他人借頻道/搵佢上鏡都會ban

如果只係ban一個頻道,借屍還魂之後咪即係無懲罰?
公眾人物講呢d, 可能會教到多十幾個罪犯出黎
淨係封殺佢咪算係咁
時代紅利,佢個陣s3菁英

早餐吃到飽都冇埋
執撚哂啦
佢阿哥娶咗個香港妹
個香港妹擺到明係貪佢啲錢先一齊
統神同托屎嘅頂上對決
個香港妹都唔係咩好東西
據悉「地獄豬後援會蹦蛙總部」亦被停權,全面封殺狀態恐影響統神LOL職業選手生涯!
在先前 Ban 掉「統晨大戲院」時,Google 官方就發布聲明,表示「經過仔細審查、參照 Youtube 兒童安全政策規範」後才 Ban 掉了統晨大戲院,而現在針對統神的副頻道「張家夫婦滑起來」、「「地獄豬後援會蹦蛙總部」也遭到封鎖,如果 Youtube 與 Google 官方沒有終止懲處的話,那麼統神只能無奈離開 Youtube 平台。

但其實,「張家夫婦滑起來」是統神為了生活類型影片而開設的副頻道,其中記錄了許多統神與老婆 003 的許多家庭時刻,另一個「地獄豬後援會蹦蛙總部」則是記錄了戰隊的一些幕後花絮,但現在卻被 Youtube 全面封殺,讓這些影片都看不到了。許多粉絲都認為,統神幾乎已經確定無法在 Youtube 繼續自己的實況生涯了,因為不論開多少頻道,都會因為違反規章問題而遭到封鎖。

而對於統神而言,他的 Twitch 頻道在先前被 Ban 之後已經回歸,或許之後可以再度回到 Twitch 繼續他的實況生涯,但這樣被 Youtube 全面封殺的狀態是否會影響到今年的《英雄聯盟》PCS 夏季賽仍要等待聯賽方與 Youtube 進行協調,否則統神可能也無法再繼續當《英雄聯盟》職業選手。
出境既話,呢個監唔坐都罷
坐完之前會限制出境 唔係嘅話牙朗早就返咗嚟
我知你講咩,但我講緊,佢坐完監都要驅逐出境,咁佢留係台灣坐監做咩,坐大飛算啦
toyz太出名 +坐大飛可能會充公佢啲資產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞