統神 「張家夫婦滑起來」疑被YouTube直接移除 多部百萬點擊影片成泡影!

225 回覆
86 Like 4 Dislike
明顯youtube入面有人係統神hater想搞鳩佢好耐啦。
就算佢冇亂講嘢
淨係佢又肥又核突 都抵佢收皮
一定唔撚係
嗰日佢直播根本講緊13至14歲添
佢話13至14歲已經發育好好㗎喇 真係做咗愛未賠錢囉
後尾佢扮晒嘢死都話個17至18歲
可以出自傳了
《豬的一生》
國動呢條仆街仇港 叫香港人做港狗
最好笑係佢老婆KYT仲嫁俾佢
佢最錯都係講咗出嚟啫,應該要收埋喺心入面 等到成年先講出嚟呀嘛
講嘢夠偏激 connect班網絡垃圾 社會底層
睇嚟佢真係好乞人憎/得罪好多人一沉百踩

就算係藝人,正常過一排就無事

佢依加既遭遇直頭好似佢有份幫佼犯罪咁
條友好撚醒既
一早知自己紅唔到好耐
開左實體鋪, 係背後做老闆就算
好似有間餐廳
咁所以你邊到得出黎真係搞自己仔女罰好輕呢個結論?

另外, 發生左呢單野之後
條肥豬自己都話去日本瘋狂食野買野
你又點得出黎佢慘過坐監呢個結論?
佢地全家d男人都有精神病
呢條豬都柒開
95%開外掛
Toyz的狗
自費型選手
之前睇佢片話自己公司只會請工讀生 賺咁多錢孤寒到癲 自己舊員工走去國動公司做又話人背刺乜乜物物佢咪仲有個channel叫蹦蛙娛樂 應該隱藏左驚比人檢舉
佢仲有邊個Channel未俾人block,送佢一程。
佢2022年已經自爆有4000萬台幣4000萬台幣都唔算財自?
人型豬算鳩數吧啦
睇返ptt d台仔講原來係5-6000萬台幣了真係唔知驚what 佢有錢到自己搞戰隊比自己做選手
以台灣d 道德標準嚟講可以發到咁大其實都幾出奇
你知LIHKG唔係暗網
但係唔知LIHKG唔係YouTube
麻煩覆咗人前睇自己講乜先,唔好為咗即刻駁嘴前言不對後語
認真 呢到勁多孌童會員
google 係 bam 永久
坐監頂多十幾年

去日本去得幾耐又食得幾耐

佢係靠網絡世界生存
被網絡巨頭同其他人所封殺
堪比社會性死亡
對佢而言的確比坐監更慘

不過樓上有人話佢坐擁幾千萬身家
咁當我無講過
水能載舟 亦能覆舟 網路世界係咁
你都戇撚鳩
喺人哋嘅平台唔遵守人哋嘅規則都唔ban得佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞