統神 「張家夫婦滑起來」疑被YouTube直接移除 多部百萬點擊影片成泡影!

225 回覆
86 Like 4 Dislike
LIHKG 同 youtube 一樣係公開平台,任人閱覽
懶係正氣澟然咁但又雙重標準真係好撚嘔心
我講緊個程度,需唔需要去到咁盡,又要 bam 哂人哋啲 channel 又要永久性禁止佢立足 youtube
佢上節目話呢排被退既工商錢都有三百幾萬 你諗下佢做咁多年儲落幾多錢
咁佢夠咗3個警告俾youtube ban有咩問題先?

發布內容時
您在 YouTube 上發布的內容不得符合下列任一項敘述。
涉及未成年人的網路霸凌和騷擾行為:符合以下描述的內容均屬於這類情況:
意圖羞辱、欺騙或侮辱未成年人
透露個人資訊,例如電子郵件地址或銀行帳號
含有性暗示
鼓吹霸凌或騷擾行為

在某些情況下,情節重大的單一濫用事件將直接導致頻道終止,系統不會事先發出警示。如果使用者認為我們的判斷有誤,可針對警示提出申訴。

YouTube 頻道遭到終止之後,您不得使用或建立其他 YouTube 頻道來規避這項處分,也不得將自有頻道借給其他受到終止處分的使用者。
學連登仔話齋 allin美債 計佢1500萬港紙 一個月都收5-6萬 姐係廿幾萬台幣佢仲要自己層樓都值2000萬 再加上佢既人氣 唔搞線上野咪搞線下野囉 班台狗而家都仲覺得佢好冤枉好撚撐佢
開心仔過李顯龍
嗰三個警告係點嚟,有冇 link 睇下講錯邊三次嘢
人生要幾失敗先至講得出比個網永ban慘過坐十幾年
高薪厚職比人炒咗永不錄用嘅大有人在
仲要係自己失言在先
LIHKG同暗網一樣要連接互聯網先去到添
有共通點就一樣?
咁你攞個連登account去login YouTube囉
咁係你無代入到佢平時係點搵錢點生活
網絡世界咁好搵叫佢出返嚟做嘢係幾慘
咁你要睇下統神會唔會公開邊幾條片/live出事
或者叫youtube答你
佢同toyz單嘢已經交佢成年人要為自己講嘅嘢負責任
佢只係好彩toyz又自爆佢先冇咁多人屌
得你呢啲傻西仲撐佢

同埋得出俾youtube ban慘過坐十幾年監
你呢啲人諗嘢都唔係好正常㗎喇
所以,你啱啦你話係就係
做咩下下都要將 LIHKG 拉埋去暗網到講
明明阿豬阿狗都好易開到 AC
又阿豬阿狗都上到 LIHKG
你覺得戀童撚喺 youtube 亂講嘢此風不可長
喺連登嗰班又何嘗唔係
嚴人寬己肉酸到
仲有隊電競隊要養
傻閪
一個地盤佬係地盤入面做做下野講想屌學生妹
同一個老師係學校講想屌學生妹
結果都會好唔同

youtube有自己既標準去ban人 去保障未成年有咩問題
毛骨悚然
佢唔係一單野而被ban wo
一個只靠網絡世界生存嘅人,佢嘅世界就係網絡,如今被網絡巨頭同眾多工商同其他人所封殺,請你好好代入佢呢個角色自然明白點解我會得出比坐監更慘嘅結論

我只係藉此反映出世界嘅不公同虛偽,你係要屈我撐佢我都無辦法,意見立場唔同就胡亂抹黑呢啲上得多連登就習慣了,我都學你話齋「你啱啦你話係就係」
咁佢呢個副 channel 做過啲乜要畀 google 以保障未成年為由被 bam
畀埋link你自己睇
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=zh-Hant
如果頻道遭到終止,我們會透過電子郵件向您說明原因。YouTube 頻道遭到終止之後,您不得使用或建立其他 YouTube 頻道來規避這項處分,也不得將自有頻道借給其他受到終止處分的使用者。

這項規定適用於您目前所有的頻道、新建立或取得的任何頻道,以及您經常露面或亮相的頻道。
姐係個副 channel 係無做錯到,只係受連坐法所累,就係我講緊嘅程度問題

以及您經常露面或亮相的頻道

慘,咁咪姐係成個 youtube 無人敢受佢玩
成件事勁誇張
即係統神電台都唔駛做
唔覺得有咩問題,因為youtube係ban佢個人
咁其他副頻道都係佢本人嘅 ban埋好正常
twitch都係一樣玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞