統神 「張家夫婦滑起來」疑被YouTube直接移除 多部百萬點擊影片成泡影!

225 回覆
86 Like 4 Dislike
隻人形豬又要係到搵錢 又唔跟人標準
人地set晒rules
咁唔鍾意youtube? Quit youtube囉

想公開溝學生妹 同唔好做老師一樣
我全部用緊你自己嘅邏輯
統神明明係比YouTube/Twitch Ban
你又點解下下拉去連登?
唔同平台本來就規矩唔一樣,係要拉埋一齊講
仲有你不斷喺度打稻草人
你真係搵一個連登會員喺度講過戀童言論又鬧統神嘅先再講啦
你自己邏輯都唔用喺自己言論度,咁又係咪嚴人寬己?
兩隻人型豬交配時

大仔:一刀殺進去
底啦死肥閪
同嗰d公職人員犯法
用自己無左長俸好撚慘去求情一樣
黃子佼都比人封殺 你邊度睇得出佢罰得輕?
根本網紅好多本身都係癈青
記得佢話係人都想屌幼幼之後就BAN左統晨大戲院
估唔到係永BAN
一句說話搞到咩都無晒

仲慘過成幅身家買大細一鋪輸左
死好不送
點解呢條傻鳩咁多人睇
台灣廢老吳宗x成日講錯嘢都帽事
抵撚死呀
台灣娛樂圈d 江湖味濃
把聲仲要好撚嘈,曾經有次又係大獲野睇下發生d乜去睇左佢2分鐘就頂唔順熄左,把聲又尖又嘈,d台仔到時點頂佢
台服lol亂源終於收皮
係抵死,不過死法太on9
慘過真係屌幼幼嗰班
原本話做做效果道個歉咪冇事囉
係要on99 call in民進黨發炎人串柒人地
下世唔好得罪民進黨啦
今次比youtube禁左,財路都無埋,直播個邊個平台唔知點,應該都開唔到,toyz可以不死鳥都係因為有直播同埋說服其他人既能力。

呢個死肥佬太過仆街同雙標,唔會代入人地思考,聽佢講野聽聽下就會覺得錯漏百出。
初頭賣技術反差,搭上左直播岩岩興起既順風車,求其一個打機勁少少肯露樣既都有幾百人睇,後尾開始擺爛,打機鳩打,有期都沉左,但唔知點解拉埋個仆街阿哥又紅番起
帶埋d嘴炮打機送人頭既風潮,睇個個可能好抒壓,但自己咁做其實唔會開心

加上依家隻game少人玩,同隻game一齊沉,又出左呢單野,拉埋政黨,應該無機會了,人又肥又樣衰,做野又仆街,佢個阿哥前排仲好似糖尿入醫院急症
原來拋牙兄係統粉
頂到兩分鐘你都幾勁我search youtube睇佢打機,10秒唔到即刻閂咗
阿豬阿狗都可以打機勁,但勁又唔一定有娛樂性可以追睇
想知佢有邊一點吸引過人?
我無聊都會睇歐美gaming streamer,但都無個咁甩皮甩骨的
咁多年都賺夠啦 下半世唔洗憂
係,樣衰、口臭、猥瑣、自大、野蠻、燥狂、冇教養,冇學識

有時睇下台灣YT 發生咩事睇左佢片,完全唔明啲台仔咩心態睇佢
tyler1??run it down mid啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞