[PS5] Stellar Blade 劍星(3) 4月26日發售

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
暫時最鍾意旗袍裝 戴埋眼鏡 成個林明禎咁
試咗好多次 我覺得唔可以俾怪喺側面望到 要真係喺怪背後接近
似邱涵

研究室跳跳跳個關 明明解好易 但係會係咁跳落街
推箱行近怪都得
我覺得最煩係每次要一區轉另一個區
都要先番Xion
跟住跑一段路去四足基地
然後再飛先得

點解唔比人係傳送點就選到去邊個大地圖
Snake? Snake!!!!
唔駛返Xion,但要返返去依個圖架飛機所在位置轉地圖

隻驚樣樣野都水準以上,係冇小地圖/任務線唔俾set長show真心係致命缺陷,條線又出得果幾秒,焗你做支線跑地圖時要一路行一路係咁scan,地圖標記左又唔會明顯顯示出黎,耐不耐仲要開個地圖放大黎睇有冇因為高低差行錯路
日光塔個到跳到火都黎
請問可唔可以分享下點拎齊? Thanks
阿華口
你係任務個版
選(追蹤)任務
咁係地圖行路時佢會有個星號比你知係咪向緊目的地跑

隻game去到後期b boss出招又快又密
又有長距離突進技
同埋會出幾下可以擋既攻擊後突然快出一招無得擋既
個反應時間都幾短

我玩普通模式 但覺得後期boss個難度比浪人暗夜難度難
睇番以前D gameplay
明明後面都無兩塊透明膠擋住屎忽
佢本身scan model係邊個

仲要著拖鞋,勁正
無嫁 有啲話要搵

咩野叫希雍
咩有版本個中文名Xion做希雍架咩?
明明中文譯名叫曦安

唔明點解d攻略網成日亂改名
計程車係抄支那網轉繁體扮自己Post
所以你會見到好多古怪名
㩒左啦,你指上面條任務線呀嘛

出得果幾秒,冇得較長出要㩒scan先會再出返黎,即係要一路跑圖一路係咁scan,scan又要爆一下周圍又變曬色,明明條路已經執曬野都要係咁scan真心好影響體驗

難度我覺得還好幾好玩,同預期一樣幾有隻狼加DMC feel
係,都係抄支那網要自己俾啲想像力
幾時先可以2件裝
成日要換
搵到,舊trailer啲歌係esti 作

https://estimate.co.kr/work

我洗唔洗等佢河蟹晒先做嘢?
[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52
https://lih.kg/3685277
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞