[PS5] Stellar Blade 劍星(3) 4月26日發售

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
因為呢隻game有8成野都來自nier咁濟
當然制作人都話係nier啟發左佢好多係呢隻game到
所以都可以話無nier無SB
好似普遍認為係sony問題

https://youtu.be/ONN8C4qT290?si=g5up4iO1wkQDhtLW
尋找我的弟弟任,地下飛三個靶出嚟,打咗但地下個門唔開嘅?應該點做
你唔夠快打哂 應該係
Lies of P 定劍星好玩啲
我去日馬買左張PSN 點卡 等左一日都無任何email 信用卡又無見到扣錢
想搵客服問淨係搵到要打海外電話
有冇巴打識點搞?
未搞清楚
買日版實體碟同數位版
有咩分別
正常 第一次買要等好耐
我都等左大半日先扣數

Fatfat 啦
終於攞到第一套衫
好開心諗住有啲肉望下
屌你套衫同原本一鳩樣剩係唔同色
依家係咪日馬都冇哂正價實體?
Search完都冇正價,得返買JP PSN 條路?
比班水貨佬掃晒喇
碟版熄左網絡都照迫人更新
你老味 香港買日版都係440蚊
廢老我正方x4
打打下畫面會起格
係咪本身ps5機問題
好彩399
D 野真係收得幾埋
終於搵到可以chatroom 問客服 佢話要審查48小時
果機要點set先去到果位,我開咗牆,但唔知點過
用右邊條鐵放最右邊同最底就過到
《劍星》金亨泰親上火線回應修改服裝爭議:是自己想做的最終版本

閃電
更新時間: 2024年4月27日 週六 下午5:58
由韓國工作室 Shift Up 所推出的新動作遊戲《劍星》已經正式推出了,雖然在試玩版推出時許多玩家都對遊戲中的服裝有著深刻的印象,但在推出之後由於《劍星》中的部分服裝有遭到修改,讓玩家們懷疑是不是索尼進行了「和諧」,因此感到不滿。製作人金亨泰在昨(26)日出席現場活動並受訪被問到相關問題時表示,這個版本其實已經是他們團隊想做的最終版本了,因此所有內容並沒有非因為有外部因素而做修改。

https://tw.news.yahoo.com/%E3%80%8A%E5%8A%8D%E6%98%9F%E3%80%8B%E9%87%91%E4%BA%A8%E6%B3%B0%E8%A6%AA%E4%B8%8A%E7%81%AB%E7%B7%9A%E5%9B%9E%E6%87%89%E4%BF%AE%E6%94%B9%E6%9C%8D%E8%A3%9D%E7%88%AD%E8%AD%B0%EF%BC%9A%E6%98%AF%E8%87%AA%E5%B7%B1%E6%83%B3%E5%81%9A%E7%9A%84%E6%9C%80%E7%B5%82%E7%89%88%E6%9C%AC-074636760.html?ncid=facebook_twfbtracki_zkjak3hy7ea&guccounter=1

咁算唔算屈SONY啲人炒晒車?
想要砌圖 大海報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞