[PS5] Stellar Blade 劍星(3) 4月26日發售

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
我又唔係你地班毒撚點解受唔著
明明成隻驚有8成既衫又露波又露腳
最大爭議嗰件衫咪又係成個側乳露哂出黎
幾件改返多少少布吹到好似間野變左sweet baby咁政治正確
又話要退貨又話罷買
又陰謀論咁話遲d實陰d陰d加多d布
我係金亨泰下次都係整返d黑人肥婆比你班毒撚過橫掂反lbgt反得唔夠足你地都唔會單做咩搞到兩邊唔討好
日版有無得用ps store升級豪華版
好似有升級包買
期待你試埋第二題,我第一題諗五分鐘,第二題完全諗唔到要睇攻略,睇完攻略心諗邊有可能知道要咁計
妮姬新skin有試過預告係少布
課金抽果時多左dd布(真係好少 但包住個波)
已經俾玩家屌到佢改返
都係果句
期望愈大 失望愈大
唔怪得人

同公司game可以屌到佢改返
唔知背後係sony可唔可以改
隻GAME明明賣咸濕, 唔通D人為佢遊戲性玩
韓式劇情又悶又拖,後半已經機械式無雙過版
一睇就知抄Nier仲縫合其他Game既動作
賣咸濕就唔好搞咁多小動作專心賣咸濕
咁一開始反左膠情緒拓得太大好易好反效果
其實間廠第一次3A作算合格有突
不過講真無Sony比錢隻game都未必出到
失望可理解
但吹到咩閹割晒真係不能理解

索狗繼續呃自己啦
一件=閹割晒on99

你最好CHECK完有幾多件先覆
驚擠牙膏咁擠比你, 你會受唔住
我又唔係你地班毒撚點解受唔著
明明成隻驚有8成既衫又露波又露腳
最大爭議嗰件衫咪又係成個側乳露哂出黎
幾件改返多少少布吹到好似間野變左sweet baby咁政治正確
又話要退貨又話罷買
又陰謀論咁話遲d實陰d陰d加多d布
我係金亨泰下次都係整返d黑人肥婆比你班毒撚好過橫掂反lgbt反得唔夠足你地都唔會買做咩搞到兩邊唔討好

用語音打錯哂d字
你睇到佢邊招動作抄咗啲咩game?
隻Game本身都拖左好多年
豪華版套衫好似都係麻麻?
本身唔係話2023年底出咩,拖咗幾個月咋喎
Carousell 有條友搵到李多慧簽海報,仲要轉頭拎去賣2000
又話自拍都唔俾埋身
佢有得簽?
果50人?
李多慧個簽名鬼值錢咩
劍靈出歐美版嗰時都有加布嘅
唔知佢點簽到
#82係指email 篇號
50人係0同5尾
點埋到身
#82係指email 篇號?
可以search project Eve呢個名先,無記錯係PS5出個之前就有講
如果Sony無揼水,我唔覺得隻game出到

估唔到佢會幾乎人人派黑膠
我既行版抵過日版了
未有正式名咪叫project乜乜乜業界慣例,當時都冇話幾時出

shiftup係有沙特、騰訊、Wemade投資,同埋nikke都係用嚟賺錢養eve
佢要嘅係sony幫手全球發行&marketing,韓廠全球發行係好弱廢過中日好多
冇sony marketing,佢下場只會同lies of p差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞