[PS5] Stellar Blade 劍星(3) 4月26日發售

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
我用app, setting 果到country/region轉
就係咁簡單
今日都無, 仲聽日
用閃現仲好, 易好多
又可以反
似nier 就真
金剛獸ver 2卡關
閃現唔係成日出得
想問吓比完錢冇即刻收到訂單email係唔係代表買唔到㩒咗兩次10000 yen都冇反應
啲bgm 又幾好聽
開頭剩係得條女同部pod 喺度周圍揾路打怪,暫時覺得好悶,希望見到同伴之後劇情會好緊湊D
係咁架喇
如果個個人都下下都得,拍youtube showoff 就冇人睇啦
其實隻隻怪都有少少唔同
真係捉唔到可以上youtube 睇下人地係幾時撳
10 下得兩下係太少
練多幾次點都5,6 下係得
夠爆機咪算
唔洗追到人地要無傷咁既
唔係, 我都等左兩粒鐘先有email
我買10000
我諗成日買開日森先會批得快
咁我再等吓
屌 唔買了
本身買就係支持佢唔正確
入面大撚把靚正衫wo
用加快攻擊 開技斷佢技
有邊啲仲未跪既外觀
玩完demo覺得戰鬥好爽 仲諗緊買唔買
驚隻game戰鬥滿分其他野30分

所以想問下大家覺得除左戰鬥之外既野覺得隻game點
例如主線同支線嗰啲做成點
見人地玩成個pat pat都睇到
唔閒件衫到底有咩問題要改
一開始果件線色衫都見到波la啦
原來一開始果件見唔到跳起以為見到其實冇
角色beta招太勁,又冇stamina管理問題,間中parry到已經normal勁輕鬆
可能改左,記得以前係分開所以我先要註冊兩個戶口,我日森買code 通常1分鐘就會收到,psn 同老任digital game DLC 都買過。本身我個個月都買嘢,會送香港,日本集運,甚至直送日本酒店或便利店自己或者叫人去提取
想問係咪無大小地圖睇?
下下要靠掃描搵路有啲煩
https://x.com/grummz/status/1783884357759033827?s=46&t=m8cHJlcK9_cAOkGDP9UaSA
外國已經發起大行動
話要由SONY手上解放Stellar Blade
玩落覺得似以前ps3 隻bayonetta
衫就咁多
點解冇得換埋鞋
想睇佢赤腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞