[PS5] Stellar Blade 劍星(3) 4月26日發售

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

Re2嗰啲又有Censor 又冇中字
仲要配埋宜家yen平
不過冇啦
買咗行貨就開心玩算數
環境音樂設定似,BTW nier咪又係賣屎忽俾到盡7分
因為佢講明nier俾左好多靈感佢同埋會致敬nier
我都課左10000羊買deluxe
ok la 屎忽真大
課左數位deluxe加日實體
唔係咩錢
除住褲玩
390係因為匯率問題啫,唔知有咩好嘔血
xbox撚玩返fable啦
幾日內到貨先
想問 望著你個任 個wb 泵浦 係邊到
地圖無指示
匯率問題咪即係平咗囉
咩話 日版仲要冇河蟹?!

呀呀呀呀 買行版大on9仔呀
點買日Download版

依到點上
我港數位

你去日森買psn點數 再開日psn acc就得
你到時港psn acc都可以玩到同拎獎盃
鬥智迷題第二個任
37#21=928
有冇人知答案,點計?
5月中
金變態自己都話無辦法模仿

訪談中,金亨泰提到《尼爾:自動人形》中,在一個末日後殘破不堪的世界中,強大的女性戰士設定打動了他,故事更是在他心中留下深刻的印象,自己也看完了所有的結局。但他也知道橫尾太郎的敘事是他的天賦,這點是他沒有辦法模仿的事情,其他方面《尼爾:自動人形》像是遊戲玩法等都給了他很多靈感,很難去一個一個舉例出來具體的內容。

https://tw.news.yahoo.com/%E3%80%8A%E5%8A%8D%E6%98%9F%E3%80%8B%E9%87%91%E4%BA%A8%E6%B3%B0x%E3%80%8A%E5%B0%BC%E7%88%BE%E3%80%8B%E6%A9%AB%E5%B0%BE%E5%A4%AA%E9%83%8E%E5%A4%96%E5%AA%92%E5%B0%88%E8%A8%AA%EF%BC%8C%E5%85%A9%E4%BD%8D%E7%B8%BD%E7%9B%A3%E7%98%8B%E7%8B%82%E4%BA%92%E5%90%B9%E6%8D%A7-%E6%A9%AB%E5%B0%BE%E7%9B%B4%E8%A8%80%E3%80%8C%E5%BE%88%E5%BF%8C%E5%A6%92%E3%80%8D-021632970.html
自己日森訂
第二日出貨
係睇你集運要幾耐
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36389&snA=200

唔止一件,問題係出左正式版先改,同之前show嘅唔同

極具炒作價值
暫時最唔滿意隻game係好撚難跳得準
搞到成日跳落街
特別解迷個陣
講真demo都睇到除左戰鬥外
畫面 音樂 過場表現 角色衣著/設計都高水準
已經收哂貨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞