點睇一個男人係咁搵你但唔flirt你

214 回覆
32 Like 77 Dislike
其實有男仔係唔識flirt人

利申人板

人乜撚野板呀你,毒撚就毒撚啦

完全唔明白你呢句野有咩可比性
你知唔知咩叫人板

我生日個日 一搭正凌晨12點佢就即刻祝我生日快樂
又送過親手整既小禮物俾我

又試過同我講"有你係到聽我講野真係好"
我藍剔佢佢會扮嬲叫我快d回佢
有次我手機成日上唔到網 然後佢又wtsapp我又sms我甚至打黎問我係咪block左佢
咁算唔算flirt/暗示? 定純粹當我係好好朋友? 我真心睇唔透

紅字好中 我諗住遲d對我鐘意果個女仔都係咁做
但係好似送手作禮物直頭會比對方知道我鐘意佢
各位巴絲有咩意見可以比我 ?
我係男
男仔係可以完全唔識flirt人
唔係唔想 係唔知點做
對住鍾意嘅人永遠都好君子

我就是例子,想有人教下我點flirt

君子幾好啊

我係好多女性朋友,好多都可以deep talk
明明對佢無意思嘅女仔會無啦啦flirt我
反而真心想發展嗰d女仔就變咗friendzone
唉 我真係想太多原來 情況同樓主差唔多又日日傾電話 但岩岩唔小心講錯嘢暗示左自己對佢有feel 而家俾佢藍剔 佢重來都未單過我機

你講咗d咩

我:除左吹水之外見下面去下街得唔得 雖然唔知你想唔想
佢:想呀
我:冇…見你都冇乜想再約我咁嘛…廢事我表錯情咁約你喇…好柒架嘛
佢:你唔約點知佢諗咩
我:咁唔通我日日都約你咩

跟住藍剔,但佢岩岩突然約我星期5出去

sor for 1999

恭喜

我生日個日 一搭正凌晨12點佢就即刻祝我生日快樂
又送過親手整既小禮物俾我

又試過同我講"有你係到聽我講野真係好"
我藍剔佢佢會扮嬲叫我快d回佢
有次我手機成日上唔到網 然後佢又wtsapp我又sms我甚至打黎問我係咪block左佢
咁算唔算flirt/暗示? 定純粹當我係好好朋友? 我真心睇唔透

紅字好中 我諗住遲d對我鐘意果個女仔都係咁做
但係好似送手作禮物直頭會比對方知道我鐘意佢
各位巴絲有咩意見可以比我 ?
我係男

你份禮物係咩黎先
如果份野簡簡單單唔係太誇既話就送啦 順便睇下佢咩反應都好
但如果係一睇就知勁花時間心機個d 我驚你會嚇親佢
同問
如果你去旅行 男方會一早車你出機場 又會約你出街睇戲食飯etc 但從來唔flirt你 代表咩
樓豬俾人fd zoned
我冇話我唔肯追佢喎,我就係驚好似咁多位巴打咁講佢只係當我朋友,好驚冇咗個朋友

做唔成男女朋友既異性朋友,無左都唔緊要啦
跟進下…最後點樣?
師姐 睇黎你好困擾喎 個post 差不多五年前都推
個結局好峰迴路轉想講五年前既我真係唔知最後會咁
介唔介意講?
依到有d公開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞