點睇一個男人係咁搵你但唔flirt你

214 回覆
32 Like 77 Dislike
男仔可以同時flirt 幾個人,但同時只會關心一個人。請好好珍惜,或者你可以flirt下佢,比d暗示佢
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

梗係冇意思啦,對你有意思點會send呢d相俾你

除非佢自以為高招想引你呷醋啦

條仔靚仔嘅話仲可能有機,唔靚就應該冇機啦

正常啦 唔算話好靚仔 但都有女性朋友
絲打做幼教?
對你無興趣 鬼得閒日日搵你咩

唔會因爲傾開所以繼續傾?

零可能
幾個月wo大佬

曾經有條友都差唔多日日wtsapp我搵我傾計 都持續左幾個月
當我以為我有機個陣 佢同我講佢女神係邊個 仲同我講話條女好難追
呢個世界上真係有d人對人冇興趣但係都會日日搵佢

利申 藍絲

嘩 so sad
男仔可以同時flirt 幾個人,但同時只會關心一個人。請好好珍惜,或者你可以flirt下佢,比d暗示佢

其實當緊你係兵

朋友二號 完美任務

其實當緊你係兵

朋友二號 完美任務

here 朋友二號
唉 我真係想太多原來 情況同樓主差唔多又日日傾電話 但岩岩唔小心講錯嘢暗示左自己對佢有feel 而家俾佢藍剔 佢重來都未單過我機

零可能
幾個月wo大佬

曾經有條友都差唔多日日wtsapp我搵我傾計 都持續左幾個月
當我以為我有機個陣 佢同我講佢女神係邊個 仲同我講話條女好難追

利申 藍絲

佢有冇flirt你/暗示先

我生日個日 一搭正凌晨12點佢就即刻祝我生日快樂
又送過親手整既小禮物俾我
又試過同我講"有你係到聽我講野真係好"
我藍剔佢佢會扮嬲叫我快d回佢
有次我手機成日上唔到網 然後佢又wtsapp我又sms我甚至打黎問我係咪block左佢
咁算唔算flirt/暗示? 定純粹當我係好好朋友? 我真心睇唔透

零可能
幾個月wo大佬

利申 藍絲

有次我手機成日上唔到網 然後佢又wtsapp我又sms我甚至打黎問我係咪block左佢
咁算唔算flirt/暗示? 定純粹當我係好好朋友? 我真心睇唔透

會唔會太chur
有啲人會flirt唔中意嘅女仔 中意嘅女仔反而君子

因為佢只想保護個個女仔
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

可能係想逼你主動d, 講多d 你地的details 黎睇下先la

零可能
幾個月wo大佬

利申 藍絲

會唔會太chur

好似真係有少少chur
我明真係有呢種男仔

利申:身邊都有一個
我係真絲呀唔知一堆話我hehe嘅人咩心態
唔記得講之前同佢出街唔覺意望到佢wtsapp好似都冇乜女,而且我同佢snapchat都儲到紅心,應該冇同時間flirt幾條女嘅 我只係因為驚表錯情所以唔敢去馬啫
同你地情況差唔多
識左個女仔一個月到
平時whatsapp都多野講可以由朝講到晚
而且互相都覆得算快
同佢出過兩次街但我都好君子
頂盡係有時手臂撞手臂
我諗佢都對我有少少好感
但自問真係唔敢flirt人同講d咩過火既說話驚chur親人
究竟可以點再將關係更進一步

零可能
幾個月wo大佬

利申 藍絲

會唔會太chur

好似真係有少少chur

好chur 比著我會好驚
同你地情況差唔多
識左個女仔一個月到
而且互相都覆得算快
頂盡係有時手臂撞手臂
我諗佢都對我有少少好感

我覺得少少言語上flirt可以呀,又唔係叫你抽人水,不過前提係佢對你有好感

可能係想逼你主動d, 講多d 你地的details 黎睇下先la

我地日日傾計傾左幾個月 上個月開始出街
佢有話過唔知自己係咪鍾意我
佢會主動同我講佢既野 又會關心我既生活 我地每日都有野keep住傾 無斷過

但唔知佢同個女仔有冇野 因為我都唔知佢地旅行個時做過咩
我係真絲呀唔知一堆話我hehe嘅人咩心態
唔記得講之前同佢出街唔覺意望到佢wtsapp好似都冇乜女,而且我同佢snapchat都儲到紅心,應該冇同時間flirt幾條女嘅 我只係因為驚表錯情所以唔敢去馬啫

去馬啦絲打!撐你
傾左都差唔多大半年..
好少刻意去搵話題因爲真係好啱傾
但周不時佢有意無意咁叫我做「朋友」
個心好似格硬比人挖出黎捅廿萬刀再塞番落去咁

佢知我中意佢都仲keep住日日傾
大佬呀咁好易誤會架嘛
同你地情況差唔多
識左個女仔一個月到
而且互相都覆得算快
頂盡係有時手臂撞手臂
我諗佢都對我有少少好感

我覺得少少言語上flirt可以呀,又唔係叫你抽人水,不過前提係佢對你有好感

一係下次同佢親密少少?例如過馬路時捉下佢手臂?

零可能
幾個月wo大佬

利申 藍絲

你有冇比過咩signal? or講左d 類似reject佢既野 令佢搵過第二人口

未打哂 男仔黎講冇興趣真係唔會做咁多野 仲送埋禮物...

同佢講過話有套戲想睇 問佢有冇興趣 然後佢直接話冇
佢生日前幾日提我要記住幫佢慶祝 我話買個生日蛋糕俾佢 佢笑完就算
想約佢出黎佢又唔肯出 但如果係一大班朋友約出去玩既話佢又係咁叫我一齊去
其實佢係咪精神分裂

零可能
幾個月wo大佬

利申 藍絲

會唔會太chur

好似真係有少少chur

好chur 比著我會好驚

鐘意佢個陣佢做乜都唔覺得有問題架啦 係後來先覺得當時自己鬼遮眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞