點睇一個男人係咁搵你但唔flirt你

214 回覆
32 Like 77 Dislike
對你無興趣 鬼得閒日日搵你咩

唔會因爲傾開所以繼續傾?

零可能
幾個月wo大佬
講緊我?
傾到斷斷續續黃心又如何
未一齊就摸你咩
做雞都要比左錢先摸得啦
你係咪雞都不如啊

真係?
有無了解過佢情史先?
就咁睇真係得2個可能,一係佢本身毒開,唔識/唔敢去Flirt,
一係就佢真係比較女性化既男仔,不過應該好少可

同女姓做普通朋友就女性化

你咩年代?

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

零可能
幾個月wo大佬

我有好多女姓朋友傾左好多年

連佢同條仔扑野技巧心得都有比意見

咩年代 男女一定要扑野拍拖

零可能
幾個月wo大佬

曾經有條友都差唔多日日wtsapp我搵我傾計 都持續左幾個月
當我以為我有機個陣 佢同我講佢女神係邊個 仲同我講話條女好難追
呢個世界上真係有d人對人冇興趣但係都會日日搵佢

利申 藍絲
有一個可能 失戀搵你癒傷
但鍾意唔到你 又過唔到良心嗰關

利申:冇試過

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

零可能
幾個月wo大佬

我有好多女姓朋友傾左好多年

連佢同條仔扑野技巧心得都有比意見

咩年代 男女一定要扑野拍拖

但唔係兩者都單身+日日傾+無講到明係fdzoned 囉

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

半年.. 都無表示 係咩心態 仲未了解清楚我岩唔岩佢咩

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

有無岀街

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

有無岀街

有呀 知佢對我有d野既 而且自己明示暗示都做齊哂
就係唔明點解佢仲唔行多步... 會唔會拖拖下就淡
死了 同佢講錯嘢 俾佢知左我對佢有feel
好男仔 珍惜呀絲打
佢對我幾好,好就我,每日都會搵我,話題斷咗都會開返個新topic,我地性格算係幾夾幾好傾,我病咗佢會關心我,呢個情況都持續咗個幾月,出過幾次街,由朋友去到我對佢有少少好感
最大嘅問題係佢從來都唔會flirt我,言語上最多都只係唔准我病咗食凍嘢/返工悶會話如果你喺度就好,至於身體上就完全冇flirt,好君子咁
想問各位巴絲有冇機 定係佢只係搵我攝時間

你up乜 如果性格係夾就唔會咁啦
日日搵你傾 關心你 可以係狗公黎

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

有無岀街

有呀 知佢對我有d野既 而且自己明示暗示都做齊哂
就係唔明點解佢仲唔行多步... 會唔會拖拖下就淡

係咪你誤會咋
我都識左個女仔 都日日傾左兩個幾月 出過次街
又係君君子子咁

唔知個女仔點諗
This
同樣情況
本身識左一年,一直都係普通朋友。
但最近呢兩個月close左好多,例如由朝到晚不停whatsapp (5分鐘就回個啲,一日最少百幾句),會講早安晚安,會單獨岀街 (食下午茶同晚餐),就算同其他朋友一齊食飯都會私底下叫我早啲到行下先。
但係唔會講flirty説話,又無身體接觸。
佢之前拍過幾次拖,個樣又唔似怕羞。佢想點呢?

Push

我覺得好似好有機
不過如果佢唔主動flirt, 你咪試下主動囉
問下有冇掛住我呀,唔開心同佢講睇下佢有咩反應呀
或者有時送下禮物咁(普通野倒如零食,蛋糕個d)
你對人有冇好感先
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

梗係冇意思啦,對你有意思點會send呢d相俾你

除非佢自以為高招想引你呷醋啦

我都覺得好奇怪 佢去旅行之前我feel到佢對我有啲好感 但我唔明佢點解將啲親密相比我睇 又一路話只係同個女仔係朋友 日日仲keep住同我傾計
可能我諗多左掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞