點睇一個男人係咁搵你但唔flirt你

214 回覆
32 Like 77 Dislike
我又係咁
傾左差不多半年都冇約我出街
基本上日日咩都會傾
其實佢係咪搵我攝時間?有女朋友架?
有朋友話可能佢根本唔想拍拖
我都唔明做咩柒

成年人
怕咩比人知對人有好感
怕咩比知主動

唔得咪算囉
對人有好感反而我自己要有罪惡感

女仔好似比人知道對人有好感會死咁
On 撚尻

唔試又點知岩唔岩
搵紅毛泥封住自己個西囉

咁咪唔駛怕sit底囉
我又係咁
傾左差不多半年都冇約我出街
基本上日日咩都會傾
其實佢係咪搵我攝時間?有女朋友架?
有朋友話可能佢根本唔想拍拖

可以答你對方係唔想同你拍拖
好快會見佢拖新歡
利申過來人
等你開口姐
放膽去
對你無興趣 鬼得閒日日搵你咩

唔會因爲傾開所以繼續傾?

零可能
幾個月wo大佬

如果個幾月呢?

個幾月都合理

半年.. 都無表示 係咩心態 仲未了解清楚我岩唔岩佢咩

有無岀街

有呀 知佢對我有d野既 而且自己明示暗示都做齊哂
就係唔明點解佢仲唔行多步... 會唔會拖拖下就淡

係咪你誤會咋

我諗無誤會既
佢好似放愛情係好後姐.
等你頂唔順主動反媾佢
我對住鍾意果個真係唔夠膽fiirt 唔知點解
不過最後都衰左
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

梗係冇意思啦,對你有意思點會send呢d相俾你

除非佢自以為高招想引你呷醋啦

我都覺得好奇怪 佢去旅行之前我feel到佢對我有啲好感 但我唔明佢點解將啲親密相比我睇 又一路話只係同個女仔係朋友 日日仲keep住同我傾計
可能我諗多左掛

咁你咪講笑問佢 攬頭攬頸仲唔係有嘢?
唉 我真係想太多原來 情況同樓主差唔多又日日傾電話 但岩岩唔小心講錯嘢暗示左自己對佢有feel 而家俾佢藍剔 佢重來都未單過我機

你講咗d咩
同你地情況差唔多
識左個女仔一個月到
平時whatsapp都多野講可以由朝講到晚
而且互相都覆得算快
同佢出過兩次街但我都好君子
頂盡係有時手臂撞手臂
我諗佢都對我有少少好感
但自問真係唔敢flirt人同講d咩過火既說話驚chur親人
究竟可以點再將關係更進一步

談心,講下愛情觀念etc
痴撚線港女! 咁你想點撚樣呀八婆
唉 我真係想太多原來 情況同樓主差唔多又日日傾電話 但岩岩唔小心講錯嘢暗示左自己對佢有feel 而家俾佢藍剔 佢重來都未單過我機

你講咗d咩

我:除左吹水之外見下面去下街得唔得 雖然唔知你想唔想
佢:想呀
我:冇…見你都冇乜想再約我咁嘛…廢事我表錯情咁約你喇…好柒架嘛
佢:你唔約點知佢諗咩
我:咁唔通我日日都約你咩

跟住藍剔,但佢岩岩突然約我星期5出去

sor for 1999
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

梗係冇意思啦,對你有意思點會send呢d相俾你

除非佢自以為高招想引你呷醋啦

我都覺得好奇怪 佢去旅行之前我feel到佢對我有啲好感 但我唔明佢點解將啲親密相比我睇 又一路話只係同個女仔係朋友 日日仲keep住同我傾計
可能我諗多左掛

咁你咪講笑問佢 攬頭攬頸仲唔係有嘢?

佢咪話係朋友
唉但一男一女單獨去旅行
其實有男仔係唔識flirt人

利申人板

人乜撚野板呀你,毒撚就毒撚啦

你講咗d咩

我:冇…見你都冇乜想再約我咁嘛…廢事我表錯情咁約你喇…好柒架嘛

你岩岩係唔係睇完某youtube live黎

你講咗d咩

你岩岩係唔係睇完某youtube live黎

不要相認
男仔係可以完全唔識flirt人
唔係唔想 係唔知點做
對住鍾意嘅人永遠都好君子

我就是例子,想有人教下我點flirt
男仔係可以完全唔識flirt人
唔係唔想 係唔知點做
對住鍾意嘅人永遠都好君子

我就是例子,想有人教下我點flirt

君子幾好啊
其實。。。有咩問題 咁男人可以同男人wtsapp 點解唔可以同女人普通朋友

利申 由以前sms到宜家都成日同人傾 有個friend傾左5年都純友誼
你諗多左
我係女人都幫d男人講 flirt你又話人狗公 唔flirt又呀吱呀左

其實。。。有咩問題 咁男人可以同男人wtsapp 點解唔可以同女人普通朋友

利申 由以前sms到宜家都成日同人傾 有個friend傾左5年都純友誼

傾幾密先

傾幾密先

由以前岩岩識日日傾電話 wtsapp秒回 到宜家見到wtsapp得閒先復 宜家當佢好好朋友 佢有咩事實會幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞