點睇一個男人係咁搵你但唔flirt你

214 回覆
32 Like 77 Dislike
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?
呢個世界唔係男就女,岩傾咪傾計囉
你主動返啦 好仔黎
好撚惡
女係原罪
你主動返啦 好仔黎

會唔會表錯情
有啲人會flirt唔中意嘅女仔 中意嘅女仔反而君子
老奉要追你架?
朋友既野洗撚日日搵咩 得閒一句死左未已經足夠
睇佢性格,但極少數人會不停搵同一個異性朋友,因為去到咁上下,會驚有誤會而搵少啲。
係group到不停吹水就肯定冇野 ,單對單就9成9有野
好仔
咁大個人唔好咁多性幻想
有無了解過佢情史先?
就咁睇真係得2個可能,一係佢本身毒開,唔識/唔敢去Flirt,
一係就佢真係比較女性化既男仔,不過應該好少可

比較女性化嘅男仔係點
你主動返啦 好仔黎

會唔會表錯情

屌咁你咪唔好理佢lor 諗咁多
我就係少flirt 人但鐘意人既男仔
有時覆完佢之後會後悔哎呀岩岩其實可以覆得好啲/flirt 啲
剩係搵你一個咩
想問如果個男仔同另一個女仔朋友去旅行(佢話佢地無野)期間仲日日搵你 同send佢地旅行時一啲親密少少既合照比你睇(例如搭膊頭、撓手呢d)咁係咪對你無意思?

梗係冇意思啦,對你有意思點會send呢d相俾你

除非佢自以為高招想引你呷醋啦
我就係少flirt 人但鐘意人既男仔
有時覆完佢之後會後悔哎呀岩岩其實可以覆得好啲/flirt 啲

屌same
永遠覆完,on9完先嚟後悔
個男仔係咪細你好多
其實咩叫flirt姐?
條仔應該覺得你fdzone左佢

有可能唔想同你表白搞到冇左你呢個fd先唔flirt你

但我已經有俾signal,可能佢sense唔到啦,咁我都有一樣嘅心態㗎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞