[BUNNIES] NewJeans討論區(88) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
感覺上好似樣樣都係憑直覺去估咁
反而想知illit喺國內多唔多人識 如果多嘅 我覺得真係有機會有咁多人聽
baemon額外多咗1000票?
唔好玩搶txt一位 大陸鬧得仲癲
仲要本身係用enhypen啲錢 啲engene 都鬧到死
仲要個mv有爭議好多人脫粉

你想睇音源 大陸有人每日都做緊melon排名 去到illit啲彈幕就係咁水水水

【『每日瓜榜』雨琦新歌跳水80米..ZB1舊歌狂升300位+首日200多!前五新面孔!寶怪超穩!禮又一首完全擋不住+要in!4月25日melon日榜(第934期)-嗶哩嗶哩】 https://b23.tv/gaFd8tb

呢條應該解答到你疑問 啲數據超nj趕bp

【全球瘋爆書寫KPOP歷史!ILLIT三周總結 Billboard入了+聲破天全球數字高爆+美區也是超高位。nh這邊日冠拿瘋+五個一位。銷量還在後勁。/禮-嗶哩嗶哩】 https://b23.tv/KO8LsdA
幾好笑
今日就公布Global 結果
但冇乜心情
中嘅應該都已經扣左數
hybe 家族女團飯最黑暗嘅一日
會唔會可以放出嚟🥲🙏🏻 抽唔中呀!
簽咗illit啲咁蠢嘅閪⋯閪逼女團返嚟
恭喜你快撚啲捧紅佢添呀
有,之前我都有入去J wonhee
好撚mean
咪癲啦
閔媽上電台繼續盡訴心中情,佢覺得咁樣爆料輿論就會歸番佢嗰邊。
成班妹豬典算
打感動
全部都係其他團衰
一日最衰係HYBE同肥佬
班女無咗佢唔得
佢無左班女會死
其實而家有咩實質證據顯示mhj真係想背叛公司?
張19 line圖同埋個淨係打左開頭嘅word doc?
閔不斷拉其他女團落水…做法極惡劣,站在HYPE立場留佢同食屎無分別…點計都一定要佢走…佢而家係魚死網破…
初步佢算成功,而家轉晒風向,所以話女人眼淚係最强武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞