[BUNNIES] NewJeans討論區(88) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
認真 私底下話要打低aespa冇咩問題
同踢波今季阿仙奴話要打低曼城差唔多
會唔會搞笑得濟 ...Hybe 咁大間公司,不停招人就梗架啦 ....妳大人來,唔開解,解釋比下d 細路知 ....

不過我估佢Hyein 係有疑問,不過後面個d 跟本係佢自己想法 ...

閔熙珍:「Hybe拿金採源和宮脅咲良已有人氣用來對抗當時正火的ive,對NewJeans不抱希望」
1. 沒想過要爭奪經營權
2. 之前HYBE指出的東西很多都是kkt的聊天記錄,是日常開玩笑說出來的,被上綱上線
3. 沒說過「方時赫推出BTS是抄襲我」這種話
4. HYBE過河拆橋,是HYBE背叛了她
5. 離開sm是因為覺得李秀滿年紀大了跟她理念逐漸不一樣了,但是把李秀滿當成老師和爸爸一樣。 曾經拿到當sm社長的提議,但拒絕了,離開了公司。
6. 閔熙珍與方時赫聊天記錄:方時赫要她忘掉SM創造閔熙珍的世界,想把aespa踩在腳下
7. New Jeans差點在source music出道
8. 惠仁說如果知道在source music出道就不會來了
9. 閔熙珍說自己像被搶走孩子的媽媽
10. HYBE不讓閔熙珍宣傳New Jeans
11. 《OMG》獲得B榜HOT100後方時赫的反應:很享受吧? kk
12. 閔熙珍催促朴智元給New Jeans宣傳
13. 不知道引進宮脅咲良和金採源...New Jeans本來是HYBE第一個女團
回應啲報館成日quote埋啲日常9up嚟人格謀殺
講真佢咁自爆法
新牛處境又變得再難左
而家擺到明打感情牌
如果d 父母on9 站錯邊(閔大人個邊)相信會變fifity fifity 2.0 ..到時下場係點 ...

個間細公司都可以企硬,更何況呢間係有財有勢既超級大公司
防彈出翻黎就翻生啦 點會死
分分鐘時間計好拖到差唔多退伍先做野
6月大哥放監
nj一定冇得翻生
咁而家Kpop邊隊係利記
女人係咁,由你出世/認識你嗰日嘅衰野一次過數出黎
師姐啦
公開咗就真係
房又係蠢咗,有晒記錄
閔媽玩到咁 即係無得返轉頭
閔媽:肥房踩我d橋
扔我惠仁落垃圾桶
笑我隊NewJeans
仲搵佢隊團(而家個Lsfm)黎打我
你做過呢d事都仲敢出黎做告人
報埋警一早都無㗎啦
正常投資角度
揸住 izone 2個成員穩陣過推素人好多
ive 油英=雲迪克 牙真=salah 冇佢兩個即刻收皮
IVE嗰陣係咪未出道
Aespa從來都唔係我哋對手
唔反面其實係好正常私底下嘅conversation嚟姐
NewJeans成員和閔熙珍打電話說「我們代表委屈死了」
成員父母發短信支持閔熙珍
梗係有問題,樂壇可以百花齊放,以家kpop 個pool 搞到咁大,大把錢搵 ...

但英超冠軍只得一個,係競賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞