[BUNNIES] NewJeans討論區(88) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
即係最尾都係賣慘
頭先話培訓NJ期間冇開心過
依家又好似老母咁愛NJ
係咪精神分裂
佢主張係Hybe打壓NJ,如果佢走咗NJ就會解散
真係企閔女人嗰邊應該你想撐都冇得撐
人質在手
女人喊再加上對面係大公司
呢招基本上萬試萬靈
依家見到佢話貓貓喊足20分鐘我都心痛啦
冇啦冇啦
呢個唔駛佢講都睇得出,問題要跟合約辦事,佢係咪有錢幫D女賠先
睇樣 就睇佢上綜藝 d正常樣啦

要反都唔係咁

條撚屌韓狗記者 ,仲要低炒 影人全樣 服撚左佢
上面一個二個聽到貓貓喊足廿分鐘即刻心都軟埋開始轉軚

好撚心痛…
好撚癲
cls ...我係個老公,有個咁撚癲個老婆,我即時離婚同爭返d 女既撫養權呀
2NE1之後我都無再點追泡菜女團,係NJ重燃返熱情,我永遠都愛佢哋
一葉果d叫有氣質
"What's with 'Project 1945?'" Min is asked. "It wasn't a conversation. It was just a memo by the vice CEO," her lawyer says. "They came to me and cried yesterday," Min cuts in. "They thought that I was going to kill myself after the attorneys' meeting the previous day."
重點:
memo, vice CEO, kill myself割得好乾淨+又賣一波慘
唉,想借膊頭比佢
好似Hybe Boy 同 Attention 已經紅啦wow
Ditto係顛峰
全球爆紅應該係ditto+omg?
唔賣慘仲有咩可以講 刑事嘢都斷正哂 只有攬炒賣慘搏反彈
好心痛 連毒撚格嘅諧潾都喊足廿分鐘
唔知平時咁多表情嘅玉欣又會喊幾耐
佢似有心舖排
係搏nj 既死忠同佢偶像企埋同一陣線 ...
妹豬呢2年賺唔少 之後起碼唔洗捱窮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞