[BUNNIES] NewJeans討論區(88) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
有講過咩?通常都唔會限中一日
係唔係有實名限制定點?
條友搞咗成日事
我記得我個entry入完佢淨係show 1日
我入完26號個 priority 之後再入27號
出返去個main page見27號replace咗26號個entry
我就再入多次26 原來係2日都會中
睇緊
咪放流料
https://youtu.be/1217bglLLXo?si=w0hvn4d6YfrNya8o

唔好成日對件事一知半解就下定論

呢個世界好多人就寧願相信自己相信嘅事

都係食花生啫 無謂咁樣話一個妹妹

啲人成日見佢哋5個腍善就恰鳩佢哋
Ditto獲得一位後房時爀發的訊息

閔熙珍心情很差,正在說明中

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3200281044

1. 啊,但是語氣真的很差勁

2. 兩個人都很奇怪ㅋㅋㅋㅋ 像「很冷嗎?」「姐姐你討厭我吧??」之前那個事件一樣ㅋㅋㅋㅋ

3. 房時爀的語氣真的很嘲諷ㅋㅋㅋㅋ

4. 誰都看得出來是在諷刺ㅋㅋㅋㅋ

5. 但是看之前房時爀的KakaoTalk對話紀錄,會發現他的語氣本來就是那樣...

6. 房時爀的性格真是扭曲又奇怪

7. 知道你們兩個關係不好... 但這個並不能成為理由啊..

8. 房時爀的語氣真的很討人厭ㅋ 但只要說聲說聲「好~ 謝謝」然後結束不就行了嗎

9. 他們兩個真的是物以類聚

10. 感覺他們兩個超級不對盤

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
房狗
其實都唔關腍善事 啲人純粹想作嚟攞流量
就好似近排愚台啲LE同HYBE post咁
都唔只係呢排
不過真係好多人關注佢地嘅嘢
李知恩開親啲Post都上硬熱門咁濟…
可能識中連狗個套掛
都係嗰句 慎思明辨,謹言慎行
個風向咁大,大家又鍾意食花生
食食下就自己評論埋
評論埋就風向更加之大

而家單嘢都唔知係點
各有各講,又據悉,又小道消息
今日呢個說法,聽日又第二個說法
我好撚亂呀
唔係,26同27係唔同entry
T&C係話eng 同 jp link入同一日先會replace
仁諗乜唔係最重要,最重要係佢父母諗乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞