[BUNNIES] NewJeans討論區(88) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
係 搞到越黎越柒
uuuuu 暫時都係紅歌唔紅人
Comeback會唔會變畢業stage
惠仁無入新牛 應該同老友一齊入YG
唔係好想喺NJ po見到有人討論illit...
特別係呢啲時勢
把握最後機會重課
房狗有冇諗過搞到咁大鑊
依家邊隊較為出名少少就屌邊隊
以前bp咪又係咁灌
我會喺東京喊死
從來都對呢隊冇好感

最初覺得太冇自己既團風格,由未出道韓國已經大部份傳媒都宣傳係Newjeans2.0
NJ出道都唔會俾人話係IVE2.0 LS2.0 Izone2.0,點解佢地出道唔可以自己建立一套風格出黎,要依附人地個名生存
就好似香港有無印良品,無啦啦大陸整間名創優品進入市場,點撐得落手

至於話班女係無辜,的確係有少少,但都冇得幫,怪就怪在佢地唔好彩,俾hybe同房狗利用左,成為打壓取代NewJeans既工具,依家佢地存在既目的直接威脅到新牛,冇得唔反唔憎佢地
調返轉講,如果仲撐呢隊水團話佢地係無辜都係想追求夢想,同2019個陣撐香港班狗有咩分別,佢地都會話自己都係打份工維持正義,聲稱自己都係無辜,錯既係樓上班老頂叫佢地咁做

呢一刻已經知道晒呢隊水團既存在係Hybe用黎打壓新牛,撐佢地即係撐班新女打柒自己隊Newjeans,就算佢地能力未夠料威脅,但都一定唔會撐得落手,寧靜睇其他女團都唔會睇呢隊illit,唔係真是枉稱bunnies
但人腳嚟計
BM勁好多
好想27號都中埋
真尾場
之前隊Tws出歌灌水過埋IU首新歌
但又唔算超級出名到個個識
懷疑佢哋今次灌illit 都好合理啫
l.
唔會撐唔會睇i
請問而家仲有冇5月cb 同6月日巡
我本身買好左機票....
出貓入大學畢到業唔代表冇出貓
無再呢到 無得再搵你吹水了
拜定神 聽日要中
個人認為佢唱功可能係新生代最好之一
NJ 剛debut時咪一樣 ...
我當佢係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞