梁思浩獲「鐵板神算」董慕節指點 爆天價收費:冇60萬佢唔會開筆

214 回覆
7 Like 169 Dislike
咁推翻佢都做唔到?好似啲魔術咁,你呃人都無人證明到?唔check吓佢用啲咩formula計數呃人?
有咩唔信?
中2次頭獎既人都有啦
中幾次二獎有咩出奇?
你期期買期期唔中,唔代表人人好似你一樣咁
咁佢係算出黎,提你去避到既就避
咁你避唔到咪同佢算既之後一樣
但就算避到,之後既命運可能都同佢算既一樣

命運既野天生出黎,真係咁易改到,個個都發左達啦
同埋你話唔存在,依家係存在一套公式一套學術,未有科學證實到真偽,呢套存在嘅學術你有權可以攞去證明佢錯㗎。
即係搵到黃沾林夕填詞,最後比陳詠謙睇下
好似話算到都唔會講?
60萬係你覺得多,人地既60萬只係我地既60蚊一樣
都講得通呀

勁人填詞搵後輩睇完話勁,有咩問題?
你讀書時期連續幾年拎冠,比師弟話勁,有問題咩?

如果根據佢講既,比4句麥玲玲睇,但佢無講到有無比自己八字麥玲玲去計過
如果有計過,又係同4句字夾到,咁麥玲玲講句勁,又岩喎
4句字,講出佢個命格
咁係你窮先覺得咁
係有錢佬眼中,60萬係散銀黎
人地睇60萬 就等如你袋入邊既6蚊咁樣
人地比幾十萬甚至過百萬去玩1條女,你會覺得貴,是但酒店雞都係千零蚊咁

咁係你玩唔起比唔起先覺得貴
似乎真係做到催吉避兇
101歲已經好接近物理極限
咩戲嚟?
李嘉誠會覺得60萬好多?
求戲名
麥玲玲
咪玩喇 有錢仔權貴嘅好運係粒蝌蚪嗰時決定咗
命案
計到又點?
可以點樣改變?
已經接近醫學嘅極限
就好似16年嘅時候,我將香港所有鋪頭買晒套現,原因係我知自己嘅命格。隨後幾年又撞正疫情,
無咗昇得最勁嗰幾年
之前有人話過出黎高調捐錢嗰啲有錢佬係生善同時生惡

利:完全唔識,求高人指點
賣廣告定搭雞棚?
依家我覆緊你呀 佢點樣抵死法呀
我要多謝梁生照顧我哋兩母女
我覺得係呢句出事
佢扮雞容其實無咩野
之後果期佢就嚟癲咁滯
兩個差佬24貼身保護
又有D新聞惡意中傷佢
自己睇字啦,人地叫佢小心十字筆劃姓既人又要去攪9人,係咪自己申請呀。
梁思浩都有打手呀? 用返你邏輯咋,講兩句都話護主 你又係嘅,追星都追啲咁柒嘅
我都睇過鐵板, 佢個一字記之曰幾有用. 其中有1個字好特別,冷門字, 咁岩真係識個人有呢個字, 呢個人又真係幫過我, 咪話唔神奇.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞