梁思浩獲「鐵板神算」董慕節指點 爆天價收費:冇60萬佢唔會開筆

214 回覆
7 Like 169 Dislike
咪玩啦,唔洗錢
係打賞,唔係課金,不過係真既全球第4,好撚癲
無人條命係完美,有得必有失
同上天好公平 一樣咁撚on9

有人一出世就富二代 有學識 有樣有身高
大把人一出世到老都on99/廢過垃圾

醒下啦ching
信唔信都好
每個人條命入面都有最想要而得唔到嘅嘢
你睇佢好 佢睇你好
當然命好本身開局已經係easy mode
只係唔會有真正嘅完美咁解
嘩 佢真係唔驚俾人打多一獲咖喎
楷哥都話啦 坐過監嘅人唔一定改過自身咖
唔駛吹任何人漲,個個人都有唔同既命運與高低起落,佢好早已經冇晒屋企人,係呢方面既效果又唔會個個人都想出現係自己身上,又唔知佢最尾果廿年既命運係點,比較黎亦冇意思,令到自己越來越好,再保護身邊既人,先至係每個人既必要人生課題,佢有幾好運唔關任何人事,再者,佢好運唔代表佢係唔係棍媒同埋老千,現實中大把老千好富裕生活安定
連登仔上連登周圍指指點點:好有貢獻
起碼佢而家發財立品

成日做善事

都叫導人向善啊 唔洗咩都屌咗先嘅
傳聞話佢養鬼仔所以咁富貴,要做返啲善事當還債。
洗米能力唔弱得過另一個洗米華

係好勁,上面有啲人話佢神棍好井底
點解近來咁多梁思浩post
發財立品啦
唔好逼我知你啲嘢好冇
same 我童年夠坎坷啦
又唔見係上天補償我
咁因為神算岩岩死左 佢咪提下人沾光
次次話善事但都係要捐錢
立唔立品冇人知,現實中有好多人都有立品,有乜咁特別?

真正學過法既人都知,捐錢同放生本身就唔係真正既做善事,前者你又唔清楚啲錢真係去咗邊,後者根本冇解決過問題,只係偽善既一種,而且會增加另一種生態問題,唔間接作惡已經算好彩,
通常神棍最注重自己形象,所以叫人做善事,做好事,話自己公道,話自己好人,話自己講真相,話你選擇聽佢幫襯佢就醒目又有運,話自己錯就會認等等......一定經常放係口邊
你試試搵啲比較低調甚少出黎宣傳既玄學中人問問,如何係做善事,就知九成九係叫你幫助咗身邊識既而又有困難既人先,因為你真係知道你幫緊佢做乜,你知你幫緊佢啲乜,同埋幫唔幫到佢,而唔係叫人捐錢放生,捐錢放生只係幫自己打造靚形象黎吸財既方法,而唔係做善事,我幫到身邊既人,我講得出我幫過佢乜野,亦真係清楚知道佢最後真係受惠及解決到問題,其他所謂立品既人呢?
少爺占同佢仲fd唔fd
佢當時出緊書呀大佬,李居明出親新電影新書都會造其他神,連黃洋達為咗吸水過日本都狂造神,自己仲扮埋神棍,一個倪匡個名就可以令你放棄思考,唔怪之得早幾年一個專家就夠幫政府搞到所有人恐慌
人地叫佢避
佢仲要公然醜化人
咁佢算條命嚟有咩用
詳情請聽讀賣Sunday
雞容fans咁都想洗底呀
所以做善事唔大大聲講 D人又唔會知
講又話扮嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞