梁思浩獲「鐵板神算」董慕節指點 爆天價收費:冇60萬佢唔會開筆

214 回覆
7 Like 169 Dislike
梁思浩今日(23/4)以代言人身份現身圓方出席《先知命局》命理應用程式發佈會。對於八九十年代紅極一時的命理大師「鐵板神算」董慕節昨日傳出逝世消息,享壽101歲。梁恩浩接受《香港01》訪問時表示:「好耐之前,因為佢同霑叔(黃霑)好熟嘅關係,我有幸見過佢。而當時佢寫咗4句字畀我,而呢4句字連麥玲玲師傅睇過都話佢好犀利。因為佢能夠知道你個局,佢就會叫你小心啲咩人,而其他嗰3句我就唔講,因為怕得罪人。」

思浩續說:「而其中一句係我一生裡最謹記,就係佢叫我留意姓氏有十筆劃嘅女性,叫我千祈唔好有任何接觸。我諗喺我人生最低潮嘅時候,我係遇到姓氏有十劃嘅女性,我就唔開名,留返畀大家去估。(佢收費係咪好貴?)我諗當時你畀幾多錢佢都未必會幫你開筆,佢當時佢畀面黃霑,先贈咗我4句字。我知道香港好多有錢人都搵佢,你要佢開支筆,你冇60萬至80萬,佢係唔會幫你開筆寫。咁所以令我終身受用,就好似16年嘅時候,我將香港所有鋪頭買晒套現,原因係我知自己嘅命格。隨後幾年又撞正疫情,好在提早放棄晒所有,如果唔係可能爭落周身債。」

原文網址: 梁思浩獲「鐵板神算」董慕節指點 爆天價收費:冇60萬佢唔會開筆 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1013066?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
終於唔係講星爺
Noted
中幾次六合彩
想講雞容?
梁恩浩接受《香港01》訪問時表示
容十劃
鐵板神算?
算唔算到自己幾時死
不得不說 佢成世人都真係幾多運,特別係D影響一生ga位
每次都買大細買中咁
鐵板係咪渣渣聲個種?
下個就到貽興王出黎講,一講風水命理就出黎抽下水
六合彩四獎以上中過3次
鐵板神算唔係認為命運一早定咩? 咁算唔算都係一樣
人都死咗,真係任佢噏,棍媒潘兆聰,梁思浩,焦點視頻,最鍾意夾埋一班人作故仔
容,會唔會太明顯
鐵板
attention seeker仆街死啦
春卷
人地101歲先死呀
咁呢個世界好多人靠9up 就搵到普通人一世都搵唔到既錢
老高,燒山,郭文貴
算到咁又點
算到就唔會死, 死左就係算唔到?
咁抵撚佢死啦又係佢自己攪9容祖兒先
真,成班撚樣厄神騙鬼揾飯食
容, 夏, 孫, 殷, 秦, 馬, 高
梁思浩究竟對社會有咩貢獻, 咁耐都無job 究竟又靠咩維生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞