EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (116) Live TOTS 迎接英超TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
掛住hkg隊名 叫harrymaguire_67嗰位師兄
乜都無造你 都跳閪舞 幾好嘢
https://youtube.com/shorts/0-r3knjpUaQ?si=gImqcqrspgAe8OYR
警告:緊記自己第一個入波要skip,對面慶祝先好battle
啱啱先畀個hkg 嘅toxic 完 乜都無做 反杯3-2之後比佢追和就嚟料
依家先知griddy要hold r2 平時唔hold都開到 利申對面閪我先會跳
同感
俾啲好有品又好波嗰啲入波之後佢下下skip唔知點咁
反而對面入完跳閪舞我會更加上心打
好犯賤
好鐘意fake leg injury
我覺得respect 先反而toxic
明明有得skip 都要走去respect 扮晒野
利申 做開respect L1+OO
妖 又無bug幾時比我執到
留pack等英超
利華 CBfirst 83 pp

83 pp
呢個正一仆街冚家剷黎
不嬲伏
勁中!!

佢淨係守波黎講好撚勁wor
我淨係覺得 sbc 馬基同 kante 開始屌唔住
對面一個 pirlo 就屌打
打sb legendary 黎講
對面如果有 95 告
真係好難唔失波
成撚日球不著地天外飛仙禁區頂一野 ban 死角
差12000
有無人用左88果隻Alex Sandro evo左89?我想知仲有無加2
英超會有咩tots,點解冇leak 架
唔比佢起腳咪得

而家啲卡咁勁,9x rate個啲隊我都照打legendary
每日三場已經七千幾分一日
有冇戰術推介
自從inception之前條4222改版廢咗之後
一路都唔知玩緊啲乜
屌點解香港人咁撚鍾意入場即quit唔送場 個撚個都係咁 唔係就直頭簡friend打
我由2點半排到宜家都未撚踢到一場完整 曬撚晒啲時間
岩岩出左條新4222
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞